Кирилівка

Кирилівка — одна з відомих морських баз для відпочинку, яку часто обирають українські туристи. Він є найбільшим на Азовському морі та щорічно приймає до 1,5 млн. чол. Селище міського типу, в якому проживає понад 3000 чол. Воно знаходиться у південній частині виступаючого півострову, омиваючись двома лиманами.

Кирилівка

Фото з сайту politeka.net

Смт Кирилівка заснували в 1805 р. і назвали на честь засновника поселення, старшого сина Силуяна Капустіна — Кирила. З 1910 р. селище стало відоме завдяки своєму грязьовому та бальнеологічному курорту. Завдяки цілющим властивостям не лише морської води та грязьових курортів, сюди приїжджає багато людей з оздоровчою метою. Тому у смт знаходяться не лише бази відпочинку, але й спеціалізовані санаторії, оздоровчі дитячі медзаклади.

Теплий клімат, неглибокі морські пляжі, мінімум опадів влітку — все це робить курорт популярним серед туристів різного віку та достатку.

Кирилівка на карті України

Місця, які можуть бути для вас цікавими з цього міста

Бірючий острів

Бірючий острів

Бірючий острів — місце поблизу Кирилівки, біля Азовського моря, де можна відпочити та насолодитись рідкісною красою української природи.

Категорії, які можуть бути цікавими для вас у цьому місті

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.