Чек-лист для планування відпочинку, якщо працюєте онлайн

З кожним днем все більш популярною стає віддалена робота. Це робота, яка у свій час допомогла багатьом підприємцям бути “на плаву” в часи пандемії та війни. Багато сфер діяльності сьогодні перейшли саме на такий вид роботи. В ньому є як багато плюсів так і мінусів. Самим великим плюсом є те, що працюючи онлайн, можна поєднувати подорож і відпочинок. Але до такого відпочинку потрібно підготуватись.

віддалена робота

1. Інтернет.

Робота в Чехії, Польщі або Канаді для українців вже не новина. Тому в першу чергу при плануванні подорожі потрібно подбати про безперебійне інтернет з’єднання. Продумати та підготувати запасний інтернет канал, якщо Wi-Fi буде не доступний. На сьогодні є безліч роутерів від мобільних операторів, які гарно приймають і роздають сигнал інтернету.

2. Місце для подорожі та відпочинку.

Другим і не менш важливим є місце для подорожі та відпочинку. Переконатися, що є затишне і тихе місце для вашої роботи, де зможете плідно зробити свою роботу.

3. Планування роботи.

Третім пунктом хочу виділити дедлайн у всіх нагальних справ. Щоб під час подорожі незавершені задачі не віднімали вашого часу та енергії. Заздалегідь попередити керівника про можливість відсутності в робочі години.

4. Необхідні гаджети для роботи.

Четвертий пункт - це ретельно підготувати ваші знаряддя для роботи. Перевірити чи справно працює батарея, можливо придбати додаткові зарядні прилади для ваших гаджетів.

5. План подорожі.

І п'ятим, не менш важливим пунктом є чіткий план подорожі. Розподіліть по днях ваш маршрут і сплануйте обсяг роботи, який потрібно виконати. Так ви чітко зрозумієте, скільки вільного часу у вас залишається для відпочинку.

6. Гарний настрій та хороша компанія.

І самим головним є наявність гарного настрою та хороша компанія. Адже на сьогодні все більше людей працюючи продовжує подорожувати країною та знаходить нові емоції та неповторні миті в житті.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.