Tickets [CPS] UA

Куди поїхати на Новий рік в Карпати

Ми живемо в світі, який постійно змінюється. Багато роботи, дедлайнів, стресів, переживань… І ніщо не допомагає краще, ніж відпочинок на природі.

Карпати

Фото взято з сайту chillax.com.ua

З приходом зими і наближенням новорічних свят – більшість людей задаються питанням: куди поїхати і де зустріти Новий рік? Адже зимові свята – по-справжньому особливі: кожен мріє про чудовий відпочинок, затишок, казку, диво!

І одне з самих атмосферних місць світу – українські Карпати!
В Карпатах знаходиться до 20% всіх лісів України, тому повітря тут – чисте і свіже. Кришталева вода збігає з гір. На ній настоюють запашні карпатські трави. Сидячи в кріслі-гойдалці, попиваючи цілющий гарячий чай, вдивляючись в мальовничі засніжені краєвиди – ти розумієш: ось те, що давно шукав.

В Карпати приїжджають як активні туристи, так і любителі релаксу. Перші – обирають катання на лижах та сноубордах, другі – відпочивають в термальних джерелах та спа-салонах.

А кого залишить байдужим шедевральна карпатська кухня? Традиційний банош, смачний бограч, бринза, крумплі, ароматна грибна юшка, теплі деруни зі сметаною, соковитий шашлик – чудовий відпочинок на Новий рік вам забезпечено! Бо основні складові цього свята – казкова атмосфера та смачна їжа – вже чекають на вас та ваших друзів.

Якщо обмаль часу – у вас завжди є можливість обрати тур вихідного дня.

 

Отже, куди поїхати взимку в Карпати:

1. Ворохта – популярний зимній курорт.

Високогірне мальовниче поселення, що знаходиться на Прикарпатті. Взимку тут надзвичайно затишно, але в той самий час є можливість активно провести час.

 

2. Яремче – чудовий вибір для сімейного відпочинку.

Відомий курорт, розташований в Івано-Франківській області. Тут є десятки локацій, які варто відвідати. Починаючи замками, і закінчуючи водоспадом.

 

3. Буковель – головний курорт країни.

Для багатьох людей саме Буковель асоціюється з гірськолижним відпочинком. Кожен українець має відвідати це місце хоча б один раз. Але, побувавши тут одного разу, ви обов’язково захочете повернутися.

4. Ясіня – селище міського типу, де знаходиться гірськолижний комплекс Драгобрат. Він є найвищим в Україні, тож тут є на що подивитися, особливо взимку.

 

5. Славське – мрія сноубордиста. Добре розвинена інфраструктура, неперевершена природа, велика кількість трас – це все про Славське.

 

6. Плай – сімейний гірськолижний курорт. Один з найпопулярніших в Україні. Снігові гармати дають змогу кататися на лижах навіть тоді, коли погода підвела.

 

7. Яблуниця – усього 4 км від Буковелі, самого відомого курорту Карпат. Можливо хтось не любить людні місця з великою кількістю туристів і гостей – тоді Яблуниця – ідеальний варіант для вас.

 

Насправді, питання, куди поїхати відпочити взимку, має достатньо рішень всередині нашої країни. І без «з-за кордону» ми маємо все для файної відпустки. Так чудово, що в Україні є і гори, і море: тож ми маємо, де відпочивати в будь-яку пору року.

Отже, обираємо курорт, збираємо валізу і вирушаємо в дорогу: зустрінемось на Новий рік у Карпатах!

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.