Відпочинок в Харкові на Новий рік 2021-2022

Відпочинок в Харкові на Новий рік

Наближаються новорічні свята, а ви й досі не маєте явлення як і де краще відсвяткувати новий 2022 рік? Ми пропонуємо залишити традиційні місця для святкування та провести незабутньо відпочинок в Харкові на новорічні свята.

Вже с початку грудня Харків готується до новорічного святкування. Вулиці вкриваються не лише інієм та снігом, а й мільйонами вогників гірлянд. Вікна будівель, вітрини магазинів — всюди з’являються сніжинки, яскраві вогники та новорічні малюнки. Всі заклади, все місто готуються до новорічних свят. Тому варто заздалегідь продумати свій відпочинок в Харкові на новий рік, щоби ваш маршрут святкування виправдав сподівання та приніс лише позитивні емоції.

Де погуляти в Харкові на новорічні свята?

Площа Свободи — одна з найбільших площ Європи, де традиційно на кожний рік встановлюється величезна головна ялинка, проводиться новорічний ярмарок та споруджується льодовий каток. Поряд із площею для дітлахів встановлюється Будинок Діда Мороза та снігурки. Казкові герої обов’язково піднімуть настрій дітям.

На площі Свободи ви зможете придбати пам’ятні сувеніри та подарунки, поласувати смаколиками та зігрітись гарячими напоями. У новорічний вечір на вас чекатиме музичне шоу, яке триватиме до 3-ї ранку. А опівночі харківчани та гості міста зможуть зустріти новий 2022 рік під вибухи яскравих феєрверків.

Гарно провести час та повеселитися можна в Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького. До новорічних свят парк не лише прикрашають новорічними гірляндами, але й ділять на тематичні зони, встановлюють п’ять новорічних ялинок та перетворюють альтанку на казкову красуню. Вздовж центральної алеї можна буде побачити сяючі фігури ангелів, а поруч з центральною клумбою зробити пам’ятне фото у новорічній фотозони.

Для відвідувачів у парку Горького будуть проводитись різноманітні розважальні шоу, музичні програми, вистави та майстер-класи. Тут зможуть гарно відпочити як дорослі, так і діти.

Магічні міста Харкова

31 грудня — ідеальний час, щоб загадати бажання. Тому скористайтесь можливістю та перед новорічною ніччю пройдіться по магічним містам Харкова:

  • Пам’ятник «вухам». Хочете, щоб Всесвіт почув ваші бажання? Тоді біля пам’ятника «вухам», що на вул. Данилевського, 14, покажіть свою заповітну мрію.
  • Шукаєте другу половинку? Тоді неодмінно на мості «Стрілка», біля однойменного скверу,  зав’яжіть стрічку та загадайте бажання про зустріч із долею.
  • Не вистачає грошей? Тоді прогуляйтесь у Харкові вул. Ярослава Мудрого. Тут, біля будинку №21, знаходиться пам’ятник Кіси Вороб’янинова. Слід потерти стоячий біля нього стілець, щоб у новому році з’явились додаткові джерела фінансування.

Зустрічаємо Новий рік 2021-2022 у затишку та ситими

Хочете, щоб ваш відпочинок в Харкові на Новий рік пройшов у вузькому колі друзів та в теплому й затишному місці? Тоді віддайте перевагу одному з місцевих ресторанів, де щорічно проводять святкування тисячі відвідувачів. Найбільш популярні місця, де варто вже заздалегідь забронювати свій столик у деяких з них:

  • KoKAWA — реcторан європейської та української кухні
  • «Фенікс» — авторська кухня та новорічна атмосфера
  • LF Club — жива музика та американська кухня
  • «Пробка» — ресторан з власною пивоварнею готовий вмістити до 500 гостей.

 Місць для відпочинку в Харкові на Новий рік 2021-2022 дійсно багато. Гостинне місто створює всі умови, щоб кожен бажаючий зміг тут гарно та весело відсвяткувати новорічні свята й залишити в пам’яті найяскравіші моменти.

 

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.