Зимовий відпочинок в Карпатах

Зимовий відпочинок може бути корисним та незабутнім, якщо його провести не біля каміну чи тв, а в мальовничому містечку у Карпатах. Лише в Карпатах, серед височенних вікових ялин вкритих снігом, відчуваєш наскільки казковою може бути зима. Зимовий відпочинок в Карпатах — можливість весело провести час, залишити на згадку купу незабутніх моментів та відпочити від сірих буднів.

Активний зимовий відпочинок в Карпатах — вибух емоцій та адреналіну

Полюбляєте весело та активно проводити час? Тоді обов’язково поїдьте у Веховину, Ворохта, Буковель, Славське, Яблуниця, Драгабат чи Мигово. В цих місцях є можливість відчути драйв від шаленої скорості спуску з високих засніжених гір, а на підйомах помилуватись краєвидами з підйомника. Полюбляєте довготривалий екстрим? Тоді неодмінно у групі з професійним гідом відчуйте, наскільки захопливим може бути підкорення найвищих карпатських вершин. Гора Хом’як, Поп Іван, Говерла, Петрос, Гутин — ці гори чекають лише на витривалих та сміливих.

Зимовий відпочинок в Карпатах

Фото з сайту prikolist.com.ru

Не менш захоплюючим буде катання на санчатах, снігоходах чи на санях, запряжених кіньми. Що може бути більш казковим ніж глухий цокіт копит по засніженим стежкам та дзвінкі мелодії дзвоників, прикрашаючих коней.

Сімейний відпочинок в Карпатах

Зимовий відпочинок в Карпах з дітьми — один з виграшних варіантів відпочинку у колі сім’ї. Тут буде все необхідне як для активних розваг, так і для цікавих екскурсій у різноманітних музеях:

  • Музей музичних інструментів ознайомиться з різноманітними традиційними та сучасними експонатами, які повідають, наскільки мелодійною є насправді українська пісня;
  • Музей Гуцульщини покаже дивовижну колекцію експонатів, виготовлених протягом ХІХ-ХІ ст.;
  • Музей гуцульської магії стане відкриттям для любителів містики та таємниць;
  • Музей фільму «Тіні забутих предків» стане відкриттям для молодого покоління та приємною згадкою про колишні часи для старшого покоління. Буде приємно не лише опинитись у місці, де раніше знімали один з відомих радянських фільмів, але й відчути атмосферу у яких грали талановиті актори: Тетяна Бестаєва, Спартак Багашвілі, Іван Миколайчук та ін.

Єднання з природою у пошуках гармонії душі

Бажаєте оздоровитись тілом та душею? Тоді скористайтесь можливістю скоштувати натуральних мінеральних вод, якими славиться Західна Україна. Лише тут знаходиться справжні мінеральні джерела, які допоможуть вам позбутись від багатьох хронічних хвороб та відчути бадьорість всього організму. Для цього варто провести декілька днів на одному з бальнеологічних курортів: Трускавець, Східниця,  Моршин, Свалява, Солотвино, Квасми, Синяк, Шаян чи Межигір’я.

Карпатські чани

Доповнять враження корисними контрастними процедурами: купання у чані чи парування в бані, а потім різке охолодження в крижаній воді чи у високих сніжних кучугурах — вибір лише за вами! Завершальним етапом повного релаксу стануть масажі з використанням природніх місцевих масел чи натуральних воскових свічок. Масаж у поєднанні з аромотерапію справить незабутнє враження та дозволять в повній мірі насолодиться зимовим відпочинком в Карпатах!

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.