Де покататись на санках в Києві?

Серед багатьох зимових розваг катання на санках, сноутюбах та льодянках — незмінно залишаються улюбленими для киян. Море задоволення від зимової забави дарує гарний настрій не лише малюкам, а й дорослим. Тому для тих, хто хоче в зимовий день весело провести час, ми пропонуємо підбірку місць, де можна покататись на санчатах в Києві та поблизу міста.

 

Зимові гірки в Києві 2021-2022: Топ 8 місць для спуску

 

1. Ботанічний сад ім. Фоміна

Різноманітні по висоті та крутості спуску гірки щороку відкриваються для відвідувачів ботанічного саду ім. Фоміна, що знаходиться неподалік від м. Університет, на вул. Симона Петлюри, 1. Зимова траса налічує близько 10 гірок, одна з яких обов’язково підійде дітлахам або їх батькам. Поєднуйте прогулянку чарівним зимовим садом із активними розвагами, зробіть свій вихідний сповненим радості та гарних вражень!

Зимові горки Фоміна ботанічний сад

Фото з сайту urgor.com.ua

 

2. ВДНХ

Щороку на ВДНХ відкривається зимове містечко, де облаштовують різноманітні варіанти розваг для сімейного відпочинку. Тут на гостей чекають святкова резиденція Санти, парк казкових героїв «Флуфландія», «Музей Нового року», фабрика атракціонів та одна з найбільших у Європі ковзанок площею 2500 кв. м.  Та найбільш драйвовою розвагою стануть круті гірки для швидкісних спусків на тюбингу. Висота гірки для дорослих сягатиме 60 м, а для дітлахів — 30 м.

ВДНХ_зимові_гірки

Фото  сайту vdng.ua

 

3. Dream Park

У Вишгородському районі с. Хотяновка знаходиться один з комплексів мережі Dream Park — популярне місце для зимових розваг, куди приїжджають за емоціями, веселощами та адреналіном. Шість тюбингових трас, доступні абонементи та смачні закуски — всі умови для гарного відпочинку!

Дрим_парк_горки

Фото з сайту dreampark.top

 

4. «Активна країна» у парку Перемоги

У парку Перемоги, в «Активній країні», на відвідувачів чекає стрімкий спуск на тюбингу. Унікальність гірки — її всесезонна доступність! Тому обирайте зручний час, купуйте абонемент зі знижкою на Покупоні та проведіть незабутньо час із своїми близькими!

Парк Перемоги горки тюбінг

Фото з сайту uactive.com.ua

 

5. «Зимове містечко» поруч з палацом Україна

Майже в самісінькому центрі Києва, поруч з палацом Україна, знаходиться «Зимове містечко» з безліччю розваг. На гостей чекають казкові герої, діти можуть потрапити до резиденції св. Миколая, а найактивніші провести час на ковзанці чи на спусковій гірці.

Палац_Україна_ Зимове_містечко

Фото з сайту palace-ukraine.com

 

6. Оболонська набережна

Одне з улюблених та безкоштовних місць для спуску на санчатах чи сноутюбах — Оболонська набережна. Взимку бетонні схили вздовж набережної перетворюються на ідеальне місце. Оболонська набережна — ідеальна ковзанка, де покататись на санкахможна весело і безкоштовно!

Оболонська_набережна_гірка

Фото з сайту lifekiev.com

 

7. Парк Дубки

Поблизу м. Сирець знаходиться парк «Дубки» — улюблене місце киян для прогулянок та активних розваг. Влітку тут зустрічається багато велосипедистів, а взимку любителів швидкісної їзди по засніженим гіркам. Просторі спуски, круті з гори та пологі у підніжжя — забезпечують ідеальну їзду без ризику виїхати на дорогу.

Парк_Дубки_парк

Фото з сайту blog.pokupon.ua

 

8. Протасів Яр

Протягом десятків років незмінним місцем для спуску на сноубордах та лижах є Протасів Яр — столична Мекка зимових гірок. Тут на відвідувачів чекають чотири траси для любителів та профі з перепадами висоти до 80 м. Підйомники для зручного підйому, спорядження для спуску дорослих та дітей, а також допомога професійних інструкторів. Хочете підготуватись до поїдки у гори, беріть уроки по катанню саме тут. Поруч знаходиться сноупарк для тих, хто полюбляє трюки на трамплінах, рейлах та крутих схилах.

Протасів_Яр_ковзанка_гірки

Фото з сайту gora.com.ua

Якщо вам відомі ще якісь гарні місця, де можна покататися на санках в Києві, поділіться враженнями в коментарях. Будемо вдячні вашим відгукам!

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.