Де провести з дітьми вихідні у Києві

Як і де провести вихідні з дітьми в Києві, щоб не змерзнути та отримати насолоду від гарно проведеного часу всією сім’єю?

 

Зоопарк «ХІІ місяці» — зимова казка для дорослих і дітей

В будь-яку пору року зоопарк «ХІІ місяців» відкритий для своїх гостей. Величезна кількість різноманітних жителів чекають на маленьких відвідувачів та їх гостинці. У зоопарку можна придбати їжу для звірів та погодувати будь-якого улюбленця. Тут на вас чекатимуть носоріг Арчібальд, жирафи Микола та Марі, зебри Джульєта і Глорія, верблюд Льоша, кумедні страуси, бурий ведмідь Тобі, бенгальський тигр Шерхан та багато інших рідкісних для України тварин.

Побігати, пострибати чи покататись на гойдалках діти зможуть у відведених ігрових майданчиках. Перекусити - у місцевих кафе, а в сувенірній крамниці придбати пам’ятні сувеніри.

В зимовий час зоопарк змінив розклад роботи. До 31 березня він відкриватиметься о 10:00 та працюватиме до 20:00.

Вартість квитків від 150 до 300 грн. Проте придбати їх за біль привабливою ціню можна через Покупон.

Адреса: вул. Вербова, 79, Демидів, Київська область

 

Парк Київська Русь — місто казок

Парк Київська Русь традиційно підготував безліч розважальних шоу для дітей та дорослих. В грудні тут відкриється резиденція Нового року, буде знайомство зі Святим Миколаєм та багато різноманітних розваг, пов’язаних з казковими персонажами. На вас чекатимуть екскурсії, майстер-класи, танцювальні хороводи, мюзикли і вистави. Тому кожна дитина зможе не лише відчути атмосферу новорічних святкувань, але й гарно і весело провести час.

Вартість квитків: 200, 150 грн та 80 грн.

Парк починає роботу з 10:00

Адреса: с. Копачів, Київська обл.


 

Океанаріум «Морська казка»

На підземному поверсі ТЦ «Дитячий світ» розмістився один з найбільших океанаріумів Києва. Тут представлені різноманітні вити риб, які майже не можливо зустріти в українських морях. Серед жителів океанаріуму можна побачити медузи, мурни, морські коники, риби-клоуни, черепахи, рибу-камінь, рибу-фугу та різні види змій.

Адреса: вул. А. Малишка, 3, м. Київ

 

Льодовий каток в «Дрім Тауні»

Льодовий каток — лише одна з багаточисленних розваг, які можна побачити в ТЦ «Дрім Таун». Проте саме цей каток — один з найбільший в місті та здатний одночасно вмістити до 100 чоловік. Якщо у вас нема ковзанів, їх можна взяти на катку, де представлені моделі від маленьких до великих розмірів. Для тих, хто зголоднів навколо катка є багато кав’ярень, де можна придбати страви на будь-який смак.

Адреса: Оболонський проспект, 1Б, м. Київ

 

Квест-кімнати для розумних та винахідливих

У Києві є багато квест-кімнат на різні дитячі та дорослі тематики. Для підлітків будуть цікавими квести від квест-кімнати «Логікум». Тут можна не лише пройти квест «Операція З», «Гаррі Поттер» чи «Майнкрафт», але й гарно відсвяткувати свій день народження. Молодшим дітям будуть цікаві квести від Family Quest, де можна замовити квест не лише на улюбленку для дитини тематику, а й у незвичному місці: в торговому центрі, спеціально облаштованих кімнатах або у парку.

 

Музей води

Майже кожна дитина полюбляє плескатись у воді, надувати мильні бульбашки та годувати здоровенних риб. Влаштуйте собі  і дітям незвичну подорож до музею води, де вам розкажуть багато цікавого про те, звідки береться вода в кранах, з чого вона складається та її роль у житті людини. Крім того, ви можете побачити гігантський унітаз, гарних рибок та опинитись у велетенській бульбашці.

Адреса: вул. М. Грушевського, 1В, м. Київ

 

 

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.