Найкращі місця для сімейного відпочинку в Харкові

Наближаються вихідні, а ви не знаєте як краще провести вихідні із сім’єю? Тоді варто обрати для відпочинку одні з найкращих місць Харкова, які дозволять як батькам, так і дітям весело та з користю провести разом вільний час.

 

Парк ім. Гоголя — дозвілля на будь-який смак

Гарний початок вихідного дня в Харкові — смачна запашна кава та активні розваги. Всі ці умови створені в міському парку ім. Горького. Тут облаштовано 11 різноманітних зон, які орієнтовані на відвідувачів різного віку та із різними захопленнями. Безліч розваг на любий смак, вражаючі атракціони для самих сміливих та відчайдушних. Розважальні зони для сімейного відпочинку, спортивні майданчики для активних та напрочуд чудові паркові алеї вздовж озер з лебедями. З такою кількістю розваг тут не засумуєш!

Парк імені Горького

Фото з сайту kh.vgorode.ua

Проводьте час весело, приймаючи участь у квестах. Доведено, що інтелектуальні розваги не лише піднімають настрій, але й допомагають учасникам стати більш дружніми та згуртованими.

Чисті алеї, доглянуті газони, різноманітні види розваг, можливість прокату скутерів, роликів чи велосипедів — в парку ім. Горького створені всі умови, щоб кожна проведена тут година подарувала лише позитивні та яскраві емоції.


Фельдман Екопарк — унікальна територія розваг та відпочинку!

Важко уявити, що у Харкові є настільки ж великий зоопарк, як у столиці України. Близько 3000 тварин мешкають в Екопарку Фельдман та щодня чекають на своїх гостей. Вхід для всіх вільний! Проте це не єдина приємна новина. В екопарку є майже все, щоб провести день із сім’єю не лише весело, а й з користю. На дітей чекають різноманітні майстер-класи, пізнавальні програми та розважальні виставами. Найактивніші можуть розважитись на атракціонах чи облаштованих майданчиках, а допитливі зможуть відкрити для себе цікаві сторону світу природи.

Фельдман Екопарк

Фото з сайту feldman-ecopark.com

В екопарку Фельдман завжди приємна та дружня атмосфера. Тут постійно проводять різноманітні святкування, фестивалі, конкурси та вистави. Час тут минає весело та непомітно! Тому заздалегідь виділяйте на прогулянку екопарком мінімум декілька годин.

 

 

Пам’ятні спогади в ботанічному саду

Одне з найкращих місць для осінніх фотосесій — Харківський національний ботанічний сад. Тут не лише гарно восени, але є можливість зробити найкращі фотосесії серед різнобарвних осінніх дерев та ландшафтних композицій.

Харківський_ботанічний_сад

Фото з сайту kh.depo.ua

На жаль, з початку карантину ботанічний сад припинив роботу без попередніх домовлень, тому потрапити сюди у будь-яку мить — буде нездійсненним бажанням. Проте є можливість попередньо домовитись про проведення весільної, сімейної чи особистої фотосесії. Такі фото серед різноманіття видів квітів та дерев стане одним з найкращих серед вашої фотоколекції.

 

Фентезійний парк — справжня казка

Мрієте знову відчути себе дитиною чи бажаєте подарувати дітям справжнє диво? Тоді в Харкові варто піти у фентезійний парк-виставку під відкритим небом.  Різноманіття скульптур зачаровує різнокольоровою підсвіткою, яка в темний час доби перетворює парк у справжнісіньке казкове королівство.

Фентезійний парк Харків

Різнокольорові інсталяції виготовлені у вигляді різноманітних звірів, комах, квітів та предметів. Звичайні газони перетворились на клумби з велетенськими квітами чи різнокольоровими шарами. Кожна з інсталяцій нагадує окремі глав казкової книги, яку гортають відвідувачі, прогулюючись оновленими стежками парку.

Протягом двох років тривала реконструкція парку. Тепер він має сучасну сцену для святкових виступів, оновлені фонтани та нові доріжки. Завдяки неймовірно гарній виставці під відкритим небом він зможе перетворити звичайну вечірню прогулянку в казкову подорож або гарний романтичний вечір.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.