Пікнік за містом у Львові: куди можна відправитись

Львів та область — це мальовничі пейзажі, що підкорили серця українців та туристів з інших країн. Пікнік на природі — вдалий спосіб відпочити від повсякденної метушні та злитися з навколишнім середовищем. Ми зробили підбірку крутих місць, куди можна відправитись, щоб насолодитися пейзажами.

Пікнік за містом у Львові

Брюховицький ліс: максимум свіжого повітря

Лісовий масив знаходиться між Львовом та містечком Брюховичі. Дістатися природної зони з центру можна маршрутками, власним транспортом. У лісі можна познайомитись з унікальними деревами та рослинами.

Величний масив приваблює велосипедистів, людей, які люблять гуляти пішки та вибиратись на пікніки. У лісі облаштовані спеціальні місця для розведення багаття. Можна прихопити з собою складені меблі для пікніка, м'ясо, овочі та влаштувати крутий відпочинок на природі. Серед львів'ян популярно брати м'ячі, інше знаряддя для активних ігор.

Озера: куди відправитись до води

Відпочинок біля водойми заспокоює. Влітку можна поплавати, водний спорт дозволяє підтримувати у формі м'язи ніг та спини. За Львовом популярні такі озера для пікніка:

  1. Ясниський кар'єр. Водойма розташована у Яворівському районі. Глибина сягає 20 метрів, а поряд з кар'єром є ліс. Коли плануєте довготривалий пікнік або ночівлю на природі, місцевість підходить для встановлення наметів.
  2. Молодіжне. Озеро розташоване у Перемишлянах. Поряд передбачена парковка для автомобілів, альтанки, волейбольний майданчик. Це вдале місце для пікніка компанією.
  3. Ставки в Івано-Франковому. Коли хочете поєднати відпочинок з риболовлею, можна відправитись до цих водойм. Один ставок підходить для купання, а в іншому місцеві вирощують рибу.

Якщо плануєте відправитись на відпочинок до води, радимо прихопити надувні круги або матрац. Не забудьте про покривало або меблі для пікніка, щоб дозвілля було максимально комфортним.

Гори: де можна відпочити

У гірській місцевості надзвичайно чисте повітря, адже воно не забруднене чадними газами автомобілів. Для пікніка в екологічних умовах зверніть увагу на такі гори:

  • Стефана;
  • Хомець;
  • Баба Род.

Гора Стефана — величний пагорб з оглядовим майданчиком. Можна насолодитись свіжим повітрям та мальовничими пейзажами. Гора Хомець — це природна пам'ятка. Вона зберегла реліктовий лугостеп та вважається цінним ботанічним об'єктом. З гори Баба Род відкривається велична панорама міста. Це місце оповите легендами та переказами, вважається, що колись на пагорбі стояла кам'яна баба, якій приносили дари.

Околиці Львова — це про екологічний відпочинок. Коли хочете придбати меблі для максимального комфорту, зазирніть до магазину Алло, там широкий вибір. Можна знайти стільці, столи та інше. Дозвілля на природі — це можливість відпочити душею та тілом від шумного міста та повсякденного клопоту.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.