Куди поїхати взимку біля Львова на вихідні: ТОП 5 ідей

Якщо вам до вподоби Львів, тоді припадуть до душі і його околиці. Львівщина сповнена сюрпризів, тут є багато цікавих місць для відпочинку в любу пору року. Але особливо чарівною й водночас яскравою на емоції стане зимова, час зимових розваг та можливість кудись найняти на вихідні. Отож відкладайте свої робочі клопоти, та плануйте разом з нами цікавий відпочинок на вихідні недалеко від Львову.

Зимовий Львів

Зимові розваги та відпочинок у с. Плав'є

За 90 км від Львову знаходиться розкішне місце для веселого відпочинку в Сколівському районі, у с. Плав'є. Місцевий гірськолижний комплекс «Плай» — зона релаксу та розваг на будь-який смак. Розпочніть свій день із швидкісних спусків з гір на лижах чи сноубордах. Завершіть активний відпочинок релаксом у СПА-центрі зі спортивним басейном. Додайте тілу насолоди, спробувавши унікальне обгортання з буйволиного йогурту та поніжтесь у медово-молочній ванній. Скуштуйте смачні страви місцевої кухні та неодмінно пограйте ввечері в боулінг чи більярд. Якщо подорожуєте з дітьми, скористайтесь послугами дитячої кімнати, сходіть на пізнавальну екскурсію в музей бойківської та західноукраїнської архітектури, прийміть участь у майстер-класі.
У с. Плав'є ваш вікенд стане яскравим спогадом про дивовижну зиму.

Бориславська «Буковиця»

Не змогли вчасно спланувати відпочинок в Яремче? Не варто засмучуватись, адже у гірськолижному комплексі «Буковиця» у вас буде можливість провести не менш цікаві активні вихідні на гірськолижному комплексі чи трасі для тюбингу. У Бориславі снігові спуски ідеально підходять для їзди як досвідчених лижників так і новачків різного віку. Навіть п'ятирічні малюки мають всі шанси навчитись спуску з гори під керівництвом відповідальних інструкторів. Бориславська Буковиця — бюджетний відпочинок взимку з розвагами на різні смаки. Тут непомітно та весело промайнуть вихідні, залишаючи незабутні спогади на роки. Орендувати житло можна поблизу в Східниці чи в Трускавцях. Зі Львову до курорту «Буковиця» відпочиваючі добираються на власному авто, електричці чи на маршрутці.

Гірськолижний курорт Славська

Полюбляєте спускатись з гір та готові поєднати спуски з пішими і лижними походами? Славськ — ідеальний варіант для тих, хто любить активний зимовий відпочинок у Карпатах. Тут ви маєте змогу провести незабутні вихідні катаючись на лижах, бордах, снігоходах чи санчатах. Активні мають змогу рушити в скутір, що поєднує лижний та піший похід. Допитливі мають змогу прийняти участь у майстер-класах по сироварінню, навчитись гончарству, опанувати нові рецепти місцевої кухні та відчути унікальність гуцульських традицій. Завершіть день карпатськими СПА, неодмінно прогуляйтесь горами, щоб побачити неймовірну красу краєвидів.
Дістатись до Славську можна зі Львову як на авто чи на поїзді. Тут пропонують в аренду як бюджетне житло за 200 грн, так і розкішні апартаменти за 5000 грн. на добу.

Оздоровчий відпочинок в Трускавцях

відпочинок в Трускавцях

Відпочинок в Карпатах може бути не лише активним, але й оздоровчо-лікувальним. Якщо маєте проблеми із обміном речовин, нирками, шлунком чи печінкою, тоді неодмінно заплануйте свій відпочинок на вихідних в одному популярних курортів — Трускавці. Це містечко знаходиться в 90 км від Львову, тому сюди часто приїжджають на вікенд не лише українці усіх міст України, а й львів'яни.
В будь-яку пору року мінеральні джерела Трускавця радушно приймають своїх гостей, пропонуючи цілющу воду. Завдяки збагаченню органічними речовинами нафтового походження, ця мінеральна вода здатна прискорити одужання після хвороби, а також вилікувати інші недуги, пов'язані з ЖКТ. Відпочиваючі мають змогу помилуватись красою місцевих пейзажів, зайнятись скандинавською ходьбою на облаштованих доріжках та просто відпочити насолоджуюсь оздоровчими процедурами у вигляді СПА, басейну та масажів.

Бухта «Вікінгів»

Серед цікавих місць поблизу Львову варто згадати готельно-відпочинковий комплекс бухта «Вікінгів» — гарна альтернатива на вихідні для тих, хто не зміг спланувати відпочинок в Карпатах з дітьми. Знаходиться комплекс лише в 15 км від окружної Львову. Це місце популярне не лише влітку, а й взимку, коли прогулянки на човні замінюють веселі катання на ковзанці, ігри в сніжки та катання на санчатах. Окрім активних розваг на вас чекає знайомство з кіньми, можливість взяти уроки верхової їзди або ж пройти курс іпотерапії.
Для активних малюків у бухті Вікінгів облаштовано величезний парк розваг «Уруру» з анімованими тривимірними динозаврами.
Завершіть вікенд незабутнім вечором у фінській бані з чаном, поласуйте місцевими шедеврами повара та перепочиньте в одному з будинків хюгге.

Львівщина завжди гостинна цікава та захоплююча. Тому, обираючи варіанти, куди поїхати на вихідні, сміливо обирайте — гарантований набір вражень для кожного відпочиваючого.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.