Де відпочити влітку у Харкові?

Не любите сидіти в затінку або в приміщенні у спекотну погоду? Не знаєте, де в Харкові гарно відпочити та освіжитись? Тоді варто незабутньо провести своє дозвілля в одному із запропонованих найпопулярніших місць міста.

 

Журавлівський гідропарк

Обирайте один із варіантів відпочинку у Журавлівському гідропарку — безкоштовний або платний. У любому випадку в цьому гідропарку ви проведете весело свій час, насолоджуючись прохолодою води з річки. Проводьте час активно, бо саме тут знайдеться безліч варіантів для незабутніх розваг: водні гірки для сміливих, батути для активних та корти для гри в спортивні ігри. Беріть на прокат гідроскутер чи човен, відпочивайте весело та з насолодою, водночас милуючись живописними краєвидами міста.

Журавлівський гідропарк

Фото з сайту www.segodnya.ua

Адреса: вул. Героїв Праці, 2А

 

Аквапарк «Джунглі»

Аквапарк «Джунглі» — місце, де забуваєш про спеку, де із задоволенням проводиш спокійно чи активно свій час. Тут є різноманітні гірки, ріка із течією та безліч розваг для дітей та дорослих. Втамувати голод чи спрагу можна в одному із діючих в аквапарку кафе. Тим, хто піклується про здоров’я, варто сходити на масаж. Мрієте про рівномірну засмагу? Тоді відвідайте інфрачервону сауну. Провести час з користю для організму можна на сеансах аквафітнесу, а тим, хто хоче вразити дітей, варто відвести їх на одну з розважальних програм, які постійно проводяться в аквапарку.

Аквапарк «Джунглі»

Фото з сайту turbina.ru

Адреса: вул. Киргизька, 19б

 

Дельфінарій «Немо»

Дізнайтесь про морський світ більше! Відвідайте дельфінарій чи діючий океанаріум в «Немо». Саме тут проводяться цікаві розважальні програми за участю дельфінів та морських котиків. Вражаюча майстерність морських тварин не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Замовляйте фотосесію з дельфіном або поплавайте разом з дельфіном, щоб відчути їх цілющу енергетику.

Дельфінарій «Немо»

Фото з сайту arof.com.ua

Адреса: вул. Сумська, 35

 

Сухий фонтан на площі Свободи

Подивитись на постійне шоу за участю 150 струменів води можна на площі Свободи. Тут раніше стояв пам’ятник Леніну, але його прибрали та прикрасили площу одним із найбільших в Україні сухих фонтанів. Його діаметр — 36 м, а в середині 7 кілець, на яких встановлені форунки. Особливо гарний фонтан у ввечері, коли вмикатися різнокольорова підсвітка.

Сухий фонтан Харків

Фото з сайту kharkovgo.com

Адреса: парк Свободи

Вейк-парк «Квітучий»

В спекотну погоду найкращий відпочинок – відпочинок біля чи на воді. Саме такий варіант пропонує перший харківський вейк-парк «Квітучий», де знаходиться спортивна база з вейкбордингу та воднолижному спорту. Тут можна прийняти участь у майстер-класі, чудово відсвяткувати день народження або навчитись на гарному рівні кататись на дошці по воді.

Вейк-парк «Квітучий»

Фото з сайту itloyalty.ua

Адреса: пер. Квітучий, 17а

 

Не варто в Харкові в літню спеку гаяти час під кондиціонером! Проводьте час незабутньо та весело, щоб кожна мить життя приносила нові враження та задоволення від гарно проведеного відпочинку.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.