Де погуляти в Києві восени?

Весна – найкраща пора для прогулянок містом. Проте не варто обмежуватись майданчиками біля дому, якщо є можливість, то обов’язково потрібно сходити в найгарніші куточки міста, які особливо вражають восени.

 

Парк Феофанія

Прагнете порелаксувати, відволіктись від гучних житлових кварталів мегаполісу? Тоді варто поїхати до порку у Феофанії. Цей парк є пам’ятником садово-паркового мистецтва, тут гармонічно поєднується між собою природню красу та продуманий ландшафтний дизайн.

Парк Феофанія

Фото з сайту ru.yonik.me/kyiv

Адреса: вул. Академіка Лєбєдєва, 32

Вхід платний.

 

Парк Кіото

Вражає своєю красою пишне цвітіння японської сакури. Побачити це видовище варто кожному, хто має змогу сходити в Києві у парк Кіото.

Парк було засновано ще в 1972 році в знак початку дружніх відносин між Японським містом Кіото та Києвом. Проектуючи сад, архітектори намагались в ньому відтворити японську символіку. Тому тут чимало каміння: камінь печерного вигляду, камінь-хранитель, камінь місячної тіні та ін.

Парк Кіото

Фото з сайту nashkiev.ua

Адреса: ст. метро Лісова, вул. Кіото

Вхід вільний

 

Володимирська гірка

Історичне місце, візитівка Києва, Чудове місце для прогулянок та милування краєвидами лівого берегу Дніпра. Цей парк надихає письменників та поетів, став улюбленою частиною маршруту туристів та місцем побачень для закоханих. Тут знаходиться пам’ятник Володимиру Великому та Михайлівський золотоверхий монастир.

Володимирська гірка

Фото з сайту falyosa.livejournal.com

Адреса: Володимирський узвіз, 1

Вхід вільний.

 

Національний ботанічний сад ім. М. Гришка

Улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці, місце, де щоденно проводять свої фотосесії молодята та просто чудовий сад для відпочинку у будь-яку пору року. Тут знаходяться сотні тисяч різновидів рослин, є безліч цікавих експозицій, які ознайомлять з рослинністю різних кліматичних поясів Євразії. У саду створені всі умови для проведення незабутнього відпочинку. Завдяки розміщенню саду на гористій місцевості, кожен бажаючий може помилуватись красою лівобережної частини міста, що відкривається з високих пагорбів.

Ботанічний сад імені М. Гришка

Фото з сайту kievvlast.com.ua

Адреса: вул. Тимірязєвська, 1

Вхід платний.

Теги Київ

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.