Зимовий відпочинок з дітьми у Львові

Після офіційного відкриття ялинки Львів перетворюється на справжню казку, де із задоволенням поринаєш в дитинство та мимоволі відчуваєш атмосферу новорічного дива. Вулиці, прикрашені новорічними вогниками, веселий настрій, новорічні ярмарки та звучання різдвяних пісень не залишать байдужими жодного перехожого. Тому не дивно, що кожного року сюди приїжджає багато туристів, які бажають провести у Львові неймовірний зимовий відпочинок з дітьми.

Різдвяні ярмарки

Хто не бував на різдвяних ярмарках Львову, той не має уявлення, наскільки захопливо та атмосферно у цей час у Львові. Вздовж проспекту Свободи та площі Ринок щороку розміщують локації з святковими товарами. Вулиці охоплює святкова атмосфера, сповнена позитиву, аромати кави, глінтвейну та імбирних пряників.

Ярмарки Львів

Фото з сайту portal.lviv.ua

Різдвяний ярмарок у Львові — можливість придбати надзвичайно гарну та рідкісну річ. Тут зазвичай продаються новорічні сувеніри, одяг, прикраси, аксесуари для дому та безліч гарних речей ручної роботи. Тому неодмінно придбайте сувенір, який буде нагадувати вам та дітям про казкові дні, проведені взимку у Львові.

«Парад звіздарів»

На початку січня з Музейної площі розпочинається неймовірний парад звіздарів. Люди, одягнені в національні тематичні вбрання, з яскравою різдвяною атрибутикою вони крокують під мелодійні колядки до площі Ринок. Такий парад — гордість старовинного Львову, його традиція та спосіб привітати людей з наступивши Різдвом.

Парад_звездочетов_Львов

Фото з сайту apostrophe.ua

Свято пампух

В другій половині січня у Львові традиційно проходитиме свято Пампух. З 22 по 23-є число у Шевченківському гаю проходитиме гучне святкуванням, на якому можна дізнатись про давні українські традиції, скуштувати різноманітні пампушки та завести нові знайомства. На гостей чекатимуть вуличні вертепи та тисячі смачних львівських пампух.

Свято_пампух

Фото з сайту ulvovi.info

Активні розваги

Зимовий відпочинок з дітьми у Львові важко уявити без активних розваг. Провести весело час діти зможуть в облаштованих ігрових центрах, де можна пострибати, побігати, покататись та побавитись досхочу:

Активний_відпочинок_у_Львові

Фото з сайту eventlocations.com.ua

  • Дитячий розважальний центр «Жу-жу» (1-й поверх ЖК Британія, вул. Шевченка, 17);
  • Спортивно-розважальний комплекс Апекс (вул. Бузкова, 2);
  • Центр сімейного дозвілля «Булька» (ТРЦ ВАМ, вул. Б. Хмельницького, 214);
  • Дитяча планета (вул. Газова, 30-А);
  • «Ігроленд» (ТЦ Форум, вул. Під Дубом, 7б);
  • Папашон (ТЦ Виктория Гарденс, вул. Кульпарівська, 226а).

Покататись на санчатах у Львові можна в декількох місяцях:

  • у парку ім. Б. Хмельницького;
  • гірки Стрійського парку;
  • спуск з гірки у парку ім. Франка;
  • гірка біля Марсового поля;
  • гірка в парку біля університету ветеринарної медицини.

горки_Львова

Для тих, хто полюбляє ковзани, буде працювати каток на площі Ринок. Поруч із нею діти зможуть потрапити до резиденції Святого Миколая та познайомитись з його чарівними помічниками.

Солодкі місця Львову

Доповніть враження про зимовий Львів куштуванням гарячого шоколаду у львівській затишній кав’ярні. Солодкий шоколадний напій обов’язково зігріє та одарує гарний настрій. Влаштуйте приємний сюрприз — придбайте шоколадний подарунок у Львівській майстерні шоколаду.

Якщо ваші діти полюбляють навчатись, тоді неодмінно замовте майстер-клас у Львівській майстерні пряників «Юрашки», площі Ринок, 19. Тут дитина не тільки навчиться створювати смачні солодощі, а й навчиться майстерно їх розмальовувати.

Подивитись на процес виготовлення карамелі та навіть пройти майстер-клас можна в «Майстерні карамелі». Тут лише з натуральних інгредієнтів виготовляють найсмачніші льодяники та цукерки.

Мастерская_карамели

Зимовий відпочинок з дітьми у Львові — гарна можливість провести разом всією сім’єю незабутньо час в одному з найгарніших та колоритних куточків України.  

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.