Tickets [CPS] UA

Куди поїхати з дітьми на зимові канікули

Зима зачаровує красою вируючих в небі сніжинок, викликає приємні спогади про дитинство та мимоволі налаштовує на очікування якогось дива. Не пожалкуйте часу на планування незабутньої сімейної відпустки. І якщо ви ще досі не знаєте, куди поїхати з дітьми на зимові канікули, ми пропонуємо декілька безпрограшних варіантів, які обов’язково сподобаються вам і вашим дітлахам.

 

Зима з дітьми в Карпатах

Швидкісні спуски на санчатах, сноубордах, лижах чи льодянках — це лише мінімум зимових розваг, на які ви можете розраховувати на гірськолижних карпатських курортах. Оптимальними для відпочинку з дітьми стануть траси на Буковині, Драгобаті, Ворохті чи Верховині. Тут ви знайдете аніматорів та тренерів, які проведуть час з дитиною та навчать основним навикам їзди на лижах. В курортних містечках на вас чекає багато розваг та корисних оздоровчих процедур: СПА-салони, чани, сауни та різні розважальні центри. Гурмани знайдуть найкращі ресторани та кафе, де представлені як традиційні карпатські страви, так і європейська кухня.

Зимові канікули в Карпатах

Фото з сайту taor.com.ua

В Карпатах є можливість потрапити до резиденції Святого Миколая, відвідати найпопулярніші музеї та пройти майстер-класи по виготовленню витинанок, мозаїки, іграшок з сіна чи смачного баношу.

 

Колоритна Диканька

Якщо ви давно мріяли побувати на рідних землях Котляревського, побачити місце, де знімався відомий фільм «Вечори на хуторі біля Диканьки» чи просто хочете відчути гостинність полтавчан, поїдьте з дітьми на зимові канікули у Диканьку. Це місто заворожує своєю красою не лише яскравим та сонячним літом, але й в холодну зимову пору, коли все покривається полотном і нагадує справжню українську казку. На найвищій точці можна побачити Тріумфальну арку, з її висоти відкривається чудовий краєвид.

Зимові_канікули_в_Диканьці

Гуляючи Диканькою, ви ознайомтесь із Троїцькою церквою, де нібито сам коваль Вакула з оповідання «Ночі перед Різдвом» розписував стіни собору. Прогуляйтесь дубовою алею, де ростуть напіввікові кочубеївські дуби. За легендами полтавчан, саме ці дуби можуть повернути здоров’я та сили, якщо доторкнутись до їх могутніх стовбурів.

Для активного відпочинку можна проїхати до Сорочинського Яру, де знаходиться один з найбільших гірськолижних комплексів Полтавщини. Для зустрічі зі Святим Миколаєм варто поїхати у Полтаву. Там не лише багато розваг на будь-який смак, але й величезний каток на площі Свободи, біля якого щорічно відкривається резиденція Св. Миколая.

У Диканьці можна зупинитись у комфортабельному готельному комплексі, орендувати житло чи відпочити на невеличкому курорті з басейном та спа-процедурами. Гарна природа, тиха та затишна місцевість — гарантують добрий відпочинок у колі сім’ї.

 

Активний відпочинок по-київськи

Масові гуляння, різноманіття вистави, розваги на будь-який гаманець, святкові подарунки, смачні страви та неймовірні пригоди — все це чекає гостей Києва та його околиць. Завжди весело та гомінливо у парку «Київська Русь». Тут постійно відбуваються різноманітні розважальні програми, орієнтовані на дорослих та дітей.

Надзвичайно гарно та просторо у зимовому «Пирогово». Гуляння, святкування, майстер-класи та можливість погуляти справжнім українським селом, в якому зберіглись хати та храми XVII-XX ст., покуштувати українські страви та поїздити на лижах — все це чекає на вас у зимові дні.

Справжнє диво побачать діти на фабриці виготовлення ялинкових прикрас. Тут покажуть, як із звичайного скла роблять величезні кульки, а потім їх розфарбовують та декорують, перетворюючи у справжній витвір мистецтв.

Зимові_канікули_в_Києві

Фото з сайту kyiv.comments.ua

Щодо самої столиці, то у Протасовому Яру є можливість як навчитись, так і показати свою майстерність катання на лижах та сноуборді. На платних атракціонах чи безкоштовно у парках та скверах Києва можна спуститись на тюбингу, льодянках чи на санчатах. Крім того, в місті є де погуляти та що подивитись. В столиці багато історичних пам’яток, є оглядове колесо, 31-метрова ялинка на Майдані Незалежності, безліч розважальних закладів у ТЦ. Подаруйте дітям казку, прийміть участь у масових святкуваннях на Михайлівській площі чи ВДНХ, відвідайте одне з новорічних шоу у палаці України чи палаці Спорту. Перетворіть зимові канікули дитини на справжнє зимове диво!

 

Зимові канікули біля моря

Що може бути більш незабутнім, ніж зустріч Нового року біля Чорного моря? Узимку Одеса не менш чарівна ніж влітку. І хоча не відчувається літня спека, проте є можливість не менш яскраво та радісно провести тут зимові канікули з дітьми.

Зимові_канікули_в_Одесі

Фото з сайту skopeli.com

Головна вулиця Одеси зачарує новорічними прикрасами, створюючи гарний святковий настрій перехожим. На Старосінній площі можна завітати в гості до будинку Санти та відвідати одне з грандіозних зимових шоу в Оперному театрі. В Акерманській фортеці разом з дітьми прийміть участь в новорічних гулянках у середньовічному стилі, навчіться на майстер-класі виготовляти імбирні пряники, сувеніри чи мило ручної роботи. Тут, у «Фортеці мрії» щорічно проходять найвеселіші та захоплюючі гуляння, де можна гарно провести час та зробити багато цікавих фото в облаштованих фотозонах.

 

Відпочинок по-львівськи

Львів — одне з популярних місць для зимового відпочинку. Хтось приїжджає сюди, щоб потрапити на елітні новорічні шоу, комусь просто подобається унікальна та затишна атмосфера міста, а діти будуть у захваті від гучних та активних розваг. На центральній площі Ринок є можливість покататись на ковзанах, побачити новорічну виставу у палаці культури залізничників «Рокс» чи прийняти участь у різдвяному квесті.

Зимові_канікули_у_Львові

Фото з сайту lviv.tsn.ua

Відпочиваючи у Львові, обов’язково придбайте вишневу настойку, скуштуйте смачні страви Львівської реберні, посмакуйте справжньою львівською кавою в затишній кав’ярні, подаруйте дітям гарні льодяники з Майстерні карамелі чи подаруйте розписаний Львівський пряник «Юрашки» із зображенням кумедного сніговика чи чарівний сніговий будиночок. Львів — це місто, яке перетворить ваші буденні зимові дні на яскраві враження та незабутні спогади.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.