Літній відпочинок у Франції: найкращі локації Французької Ривʼєри

Французька Ривʼєра, літо, пляжі - синоніми дороговартісного відпочинку, який може дозволити собі не кожен. Проте сьогодні ми спробуємо розвінчати ці міфи, поділимось найкращими локаціями для пошуку французького вайбу та створення надзвичайних знімків та березі Середземного моря. І, звичайно, спростуємо міф, що Ніцца та Канни - це курорти тільки для багатих.

відпочинок у Франції

Скільки коштує літній відпочинок у Франції?

Все залежить від ваших побажань та умов вашої подорожі. Авіаквитки можна придбати за доволі доступними цінами з Польщі або Угорщини, якщо самостійно організовувати дорогу. Додатково потрібно забронювати готель чи апартаменти і, звичайно, врахувати особисті витрати на їжу, трансфер та сувеніри. 

Проте, є й інший варіант, який не потребує додаткових зусиль організації - це тури у Францію від Eurotrips. У яких продумані всі деталі маршруту, проживання в готелях, доступний виїзд з України та включені додаткові розваги, як от політ на гелікоптері над Французькою Ривʼєрою чи пікнік на Англійській набережній.  

Найкращі локації на Французькій Ривʼєрі

La Colline du Chateau, Ніцца

Ваша подорож на Лазуровий Берег не може обійтися без зупинки в Ніцці, де відкривається чарівний вид на мерехтливі води Середземного моря. Заплануйте підйом на Замковий пагорб (La Colline du Château), щоб на власні очі побачити красу місцевих пейзажів: з вершини гори вам відкриються чарівні панорами Бухти Ангелів, історичного центру міста, набережної та барвистої архітектури Ніцци. Незважаючи на те, що від замку, якому пагорб завдячує своєю назвою, залишились лише руїни, на його місці розкинувся зелений парк — ідеальна локація для відпочинку і пікніка після дня, наповненого новими враженнями та екскурсіями.

Старе місто, Ніцца

Колоритне Старе місто Ніцци приваблює своїми вузькими вуличками, які переплітаються у жвавий лабіринт з численними ресторанами, арт-галереями та магазинами. На мальовничих площах розміщені численні кафе, де можна з комфортом розташуватися з чашкою кави та насолоджуватися спостереженням за місцевим життям. Для активного проведення часу пройдіться вздовж набережної Promenade du Paillon — це міський громадський парк, який функціонує також як ботанічний сад і з'єднує Музей сучасного мистецтва (який також варто відвідати) з Англійською набережною.

Villa ephrussi de rothschild, Сен-Жан-Кап-Ферра

Вілла Ephrussi de Rothschild, розташована на півострові Сен-Жан-Кап-Ферра, є видатним прикладом архітектурної краси на Французькій Рив'єрі. Побудована на початку 1900-х років баронесою Беатріс де Ротшильд, вілла оточена дев'ятьма доглянутими садами, кожен з яких вражає своїм дизайном. Цей маєток запрошує відвідувачів зазирнути в епоху величі та елегантності, відкриваючи перед ними розкіш минулих часів.

Вхідні квитки на вілу коштують 17 євро для дорослих, а за зниженим тарифом у 12 євро квиток доступний для дітей від 7 до 18 років.

Канни

Канни влітку перетворюються на справжній рай для любителів сонця та моря. Пляж Круазетт — центральне місце для відпочинку, де м'який пісок та бари з ресторанами створюють ідеальну атмосферу для релаксу. Пропонуємо придбати їжу на винос у місцевих пекарнях перед відвідинами пляжу, щоб зекономити.

Не пропустіть можливість прогулятися набережною, де можна побачити порт Канн з імпозантними яхтами та відвідати готичну церкву Нотр-Дам д'Есперанс 1600-х років, з якої відкривається чудовий вид на місто та порт.

Підсумки

Французька Рив'єра, з її чарівними краєвидами та багатою історією, пропонує щось для кожного туриста. Незалежно від вашого бюджету, тут можна знайти безліч способів провести незабутній відпочинок. Відвідуючи визначні місця, насолоджуючись місцевою кухнею та занурюючись у культуру регіону, ви відчуєте справжній дух Лазурового Берега. Плануйте свою подорож з розумом, скористайтеся доступними варіантами та відкрийте для себе цю перлину Середземномор'я.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.