Черкаси

Черкаси — гарне та унікальне місто, яке здатне здивувати кожного своєю самобутністю та надзвичайними архітектурними пам’ятками. Це місто надихає та дарує позитивну енергетику всім, хто шукає душевний баланс. Кожен куточок Черкас здатен здивувати, оскільки саме тут знаходиться найвищий православний храм — Свято-Михайлівський собор, київська вулиця, найдовша в Україні дамба та буддійський храм, побудований без допомоги підйомних кранів.

Черкаси

Фото з сайту language-policy.info

Черкаси — не лише місто з гарною архітектурою та чаруючою природою, це також ненька багатьох талановитих людей. Тут народилось багато творчих особистостей, відомих футболістів, державних діячів та музикантів. Серед них відомі сучасникам черкащани: співак Олег Вінник, журналістка Оксана Соколова, письменник Артем Чех, баскетболіст Святослав Михайлюк, політик Микола Томенко та ін.

Хочете дізнатись, що особливого у Черкасах? Завітайте сюди хоча б на вікенд, щоб гарно провести час та дізнатись, чому саме тут виростають настільки успішні та талановиті люди.

 

Черкаси на карті України

Місця, які можуть бути для вас цікавими з цього міста

Черкаська дамба

Черкаська дамба

Черкаська дамба — одна з головних дорожніх артерій міста Черкас та найдовша дамба України. Щодня по ній проїжджає близько 13 тис. автівок.
Художній музей

Художній музей

Художній музей у Черкасах відкрили лише в 1991 р. Та за роки свого існування він став центром культурного життя черкащан...

Блакитний палац

В центральній частині Черкас важно не помітити блакитну будівлю, що нагадує казковий замок.

Категорії, які можуть бути цікавими для вас у цьому місті

Інші міста

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.