Туристична аптечка для зимового відпочинка з дітьми.

Туристична аптечка

Зимовий відпочинок приносить задоволення не тільки дорослим. Дітлахи отримують безліч задоволення від зимового відпочинку. Адже безліч розваг та чудові краєвиди так і манять малечу в зимову подорож з батьками. З дітками чудово відпочивати взимку в будь - якому регіоні України. Адже майже скрізь випадає сніг. А що ще потрібно дитині,як не покататись на санчатах чи тюбах, зліпити сніговика чи пограти з батьками в сніжки.

Але зимовий відпочинок звісно відрізняється від літнього в комфорті відпочинку . В першу чергу - це ,що дитина не отримала переохолодження, була одягнена в зручний та теплий одяг, який вентилює повітря. В зимову поїздку з дитиною потрібно брати не лише запасний теплий одяг , а й подбати про вибір ліків, які потрібно підготувати в поїздку.

Склад туристичної аптечки - це завжди велика дискусія для всіх батьків. Часто навіть педіатри не завжди вірно підбирають ліки для аптечки дитини в зимову подорож. Це звісно ж пов’язано з тим,що кожна дитина індивідуальна і має свою чутливість до ліків та по різному адаптується до кліматичних змін. Хочемо застерегти, що недостатньо накупити безліч ліків в аптеці. Вони не принесуть ніякої користі . Потрібно розібратися з правильним використанням та особливістю дії на організм дитини. Також потрібно включити в аптечку не тільки ліки ,а й медичні засоби.

Давайте детально розглянемо список ліків та медичних засобів туристичної аптечки, які рекомендується брати з собою в зимову подорож з дитиною. 

Ось необхідний перелік ліків, який допоможе вам у дорозі:

  1. Жарознижувальні. Це сиропи чи таблетована форма від віку вашої дитини. Також не забудьте взяти термометр.
  2. Протиалергічні ліки.
  3. Антисептики. Антисептики стануть у пригоді при подряпинах, і порізах для знезараження травмованої шкіри. Можете покласти в аптечку доступний антисептик - перекис водню,йод в вигляді фломастера, розчин спирту і троксевазинову мазь, якщо раптом трапиться забій м'яких тканин.
  4. Від харчового отруєння. Також слід захопити засоби від харчового отруєння, наприклад смекта, біле вугілля, чорне активоване вугілля. Не завадять і пігулки від заколихування у транспорті.
  5. Перев'язувальні матеріали. Перев'язувальні матеріали, такі як бинт, пластирі та вата, обов'язково повинні знаходитись у будь-якій дорожній аптечці. Але при найменшій підозрі на перелом або глибоких ранах негайно зверніться до лікаря.
  6. Також не забудьте ліки від нежиті та каплі для вуха. Тому що навіть набігаючись на свіжому повітрі у дитини може виникнути відчуття закладеності вуха чи носа.
  7. Льодяники для розсмоктування відповідно до віку забезпечать швидке полегшення після холодного повітря (біль у горлі, фарингіт).

Саме головне, що потрібно не забувати на зимовому відпочинку з дитиною - це правильно дозувати знаходження дитина на холодному повітрі. Краще починати прогулянки від 15 хвилин ,щоб дитячий організм адаптувався до температурного режиму і повільно збільшувати перебування, але не більше ніж однієї години. Тоді відпочинок буде приємний і без додаткових клопотів.

Приємного відпочинку та веселих зимових розваг. І пам'ятайте, що і дорослі - трохи діти!

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.