Які екзотичні напрямки ідеально підійдуть для групового відпочинку

Які екзотичні напрямки ідеально підійдуть для групового відпочинку

рідкісні напрямки

Що спадає на думку, коли розмірковуєте про рідкісні напрямки? Сонце, море, пісок... Можливо, частинка тропічних джунглів? Утім, компанія bodotravel має ширший світогляд щодо рідкісних напрямків. Чимало з них уже реалізовано. Від епічних підземних печер до дивовижно зелених, пишних рисових терас — безліч яскравих локацій чекають на мандрівників в авторських подорожах, організованих досвідченим туроператором.

Куди вирушити з родиною

Під час вибору місця для відпочинку із сім’єю варто зважати на вподобання та інтереси кожного члена родини. Якщо подорожувати з дітьми, вибір локації ускладнюється додатковими умовами. Ось кілька місць, куди можна вирушити родиною:

  • Мадейра. Особливо, якщо плануєте брати дітей, оскільки цей регіон Португалії, розташований біля узбережжя Африки, має власну унікальну ідентичність. Цей куточок у світі — батьківщина соковитих фруктів, легендарного вина, морських курортів, віддалених гірських сіл, туманних лісів та скелястих пляжів.
  • Шрі-Ланка. Домівка для неймовірної краси флори й фауни, де стикаються минуле, сьогодення; де природне, рукотворне поєднуються в ідеальній гармонії.
  • Японія. Тим паче в період червоних кленів. Країна висхідного сонця поєднує в собі сучасні технології та музеї, які зацікавлять будь-кого, а також оберігає свої унікальні стародавні традиції.

Країни для поїздок із друзями

Проведіть разом із вашими близькими однодумцями незабутні, дивовижні відпустки та вікенди — вибирайте створені групові тури bodotravel за напрямками:

  • Антарктида. Безперечно, стане напрочуд незвичною, незвичайною локацією поміж решти. У крижаній пустелі на вас чекатиме справжня експедиція: ви опинитеся серед зграї пінгвінів, зустрінете китів, поспостерігаєте за тюленями Веддела.
  • Південна Корея. Вразить навіть досвідчених подорожувальників, адже повністю відрізняється від усього, що ви бачили раніше. Та заразом зберігає приємну атмосферу завдяки своїй багатій історії, що відобразилася на корейській архітектурі, поведінці та стилі життя загалом.
  • Колумбія. Викличе у вас захват не лише своїм барвистим та екстравагантним минулим із купою загадок та подій, а й автентичним сьогоденням: від найвищих воскових пальм до найзапальнішої сальси.

Переваги групових подорожей із bodotravel

Туроператор bodotravel — частина компанії bodo, яка має ліцензію для організації турів. Ще з 2015 працівники фірми проводять пригодницькі експедиції та влаштували вже понад 240 подорожей до найцікавіших місць планети. Рівень сервісу завжди тримають на висоті, адже під час створення маршруту подорожі особливу увагу надають таким аспектам:

  • авторські програми для найбільш зручних коротких переїздів;
  • невеликі групи — максимум 20 людей;
  • максимальна кількість вражень протягом поїздки;
  • досвідчені локальні гіди, що занурять у деталі;
  • комфортне розміщення;
  • турлідери з групою — контролюватимуть організаційні питання;
  • зручний сезон.

Понад 2000 клієнтів довірили свою відпустку bodotravel — не проґавте власний шанс стати щасливим мандрівником.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.