Які речі містить комплект двоспальної постільної білизни?

Які речі містить комплект двоспальної постільної білизни?

 

Двоспальне ліжко — комфортний варіант як для домашньої спальні, так і для готелів або інших закладів HoReCa. На широкому спальному місці приємно відпочивати, воно підходить для пари і гарантує достатньо простору для здорового сну. Але на додачу до ліжка знадобиться купити двоспальну постіль. Як її підібрати і як прийняти участь у акції від виробника — фабрики «Еней-плюс».

Двоспальне ліжко — комфортний варіант як для домашньої спальні

 

Для отримання знижки скористайтесь купоном на сайті SL-TM236-DIX1GXI

 

Як обрати постільну білизну на двоспальне ліжко?

 

При підборі двоспального комплекту білизни слід врахувати, що у різних виробників ця категорія домашнього текстилю може відрізнятися за розмірами. Наприклад, фабрика «Еней-плюс» випускає набори у наступній комплектації:

  • наволочка: 70х70 см;
  • простирадло: 180х214 см;
  • підковдра: 175х210 см.

Під ці постільні аксесуари відшиваються подушки, матраци та ковдри відповідного розміру, які теж можна обрати в каталозі компанії. Якщо у вас вже є комплект домашніх речей для спальні, тоді при виборі постільної білизни слід звернути увагу на деякі моменти. Перш за все, це відповідність габаритів подушок та наволочок: обидва розміри мають збігатися, щоб наволочка щільно сиділа на подушці і не куйовдилася під час використання. По-друге, простирадло може мати вільний крій або випускатися на резинці і використовуватись у якості чохла на матрац: останній варіант потребує акуратнішого підбору аксесуару з урахуванням товщини матрацу. По-третє, підковдра повинна нормально сидіти на ковдрі, тому її габарити мають бути орієнтовно на 7 см більшими з урахуванням товщини ковдри.

Постільна білизна двоспальна відшивається з різноманітних матеріалів, серед яких найбільшими попитом користуються всесезонні варіанти:

  • сатин — приємна на дотик натуральна бавовняна тканина, яка забезпечує комфортний відпочинок завдяки гігроскопічності, а також довго слугує навіть при частому пранні;
  • бязь — недорогий, комфортний матеріал з бабовни, який дозволяє повноцінно відпочивати у холодний и спекотний періоди року;
  • атлас — елітна тканина для особливих випадків, що приваблює шовковим відливом та приємними тактильними відчуттями при дотику до шкіри;
  • мікрофібра — синтетика, що не поступається натуральним тканинам за характеристиками, будучи недорогим і довговічним гіпоалергенним матеріалом.

Для пошиття постільної білизни на двоспальне ліжко використовуються якісні сертифіковані тканини від відомих виробників з Туреччини, Італії та інших країн, тому матеріал зберігатиме властивості навіть після багатьох циклів прання. Постільні речі зручно купувати у комплектах, де всі аксесуари підібрані за кольором та дизайном. Популярні однотонні варіанти (білий, чорний, зелений, червоний, пастельний), які будуть гармонійно виглядати у інтер’єрі спальні. Також фабрика відшиває різнобарвний текстиль з нейтральними чи тематичними візерунками (квіти, морські теми, фолк-мотиви тощо), тому вибір набору текстильних виробів буде нелегким, але приємним.

 

Постільна білизна двоспальна недорого за акцією від «Еней-плюс»

 

Якщо вам знадобилась постільна білизна двоспальна бязь або альтернативні варіанти з сатину, мікрофібри чи атласу, ви зможете недорого придбати відповідний текстиль у каталозі інтернет-магазину «Еней-плюс». У період з 01.07 по 01.08.2024 року підібрати якісні вироби для домашньої спальні можна ще вигідніше, отримавши знижку у 30%. Для цього при оформленні товару вставте у відповідне поле код купону SL-TM236-DIX1GXI і насолоджуйтесь своїм новим улюбленим постільним комплектом за демократичною ціною від виробника. Доставка товару здійснюється у Києві та у відділення «Нової пошти» по всій Україні. 

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.