Алкогольні коктейлі: рецепти та критерії вибору горілки для них

Горілка сьогодні залишається одним з найбільш бажаних алкогольних напоїв на святковому столі. Цей продукт вважається оптимальним рішенням для будь-якого заходу та нагоди, приготування різноманітних коктейлів. Щоб справді насолоджуватися смаком алкогольних коктейлів, потрібно дізнатись більше про вибір горілки для них та обрати найкращий рецепт приготування напою. Саме про ці аспекти і пропонуємо поговорити детальніше.

Які коктейлі можна приготувати з горілки?

Сьогодні багатьом людям не подобається смак горілки у чистому вигляді, тому вони віддають перевагу різноманітним коктейлям, приготовленим на основі даного алкогольного напою. Пригадаємо найпопулярніші коктейлі, які можна приготувати з горілки:

  1. «Космополітен». До складу цього алкогольного напою входить якісна горілка, яку можна замовити в онлайн-супермаркеті Турбо з доставкою по Києву, лікер тріпл-сек, лимонний та журавлинний сік. Особливої популярності даний коктейль набув після виходу в світ культового серіалу «Секс у великому місті».
  2. «Секс на пляжі». Готується цей коктейль з горілки, персикового лікеру, фруктового соку. Замовити всі інгредієнти для нього можна онлайн зі швидкою доставкою додому на сайті або в мобільному додатку Turbo. Такий напій гарантовано стане прикрасою будь-якого святкового застілля.
  3. «Лонг-Айленд». Це дуже міцний алкогольний коктейль, який складається з горілки, рому, лікеру тріпл-сек, текіли. Всі інгредієнти додаються у рівних пропорціях. Прикрасити коктейль можна скибочкою лайма.

Горілка в такому вигляді зможе стати прикрасою святкового застілля, подарувати гарний настрій та незабутні враження кожному гостю заходу. Досягти таких цілей можна правильно обравши базовий алкоголь для коктейлів.

коктейлі

Правильний вибір якісної горілки: критерії

Сьогодні замовити якісну горілку можна в онлайн-супермаркеті Турбо, який виконує доставку замовлень на будь-яку суму з власних складів (дарксторів) від 15 хвилин по всьому Києву. Замовлення, в яких міститься готова їжа, продукти та алкогольні напої, доставляються курʼєрами сервісу виключно в термосумках для збереження їхньої якості та свіжості. Щоб правильно обрати алкоголь та не помилитися з вибором, рекомендуємо звернути увагу на наступні критерії:

  • Якість спирту. Даний показник має спеціальне маркування на пляшці, наприклад, «Люкс» та «Альфа» вважаються одними з найкращих варіантів, тому варто віддавати перевагу горілці з таким написом.
  • Наявність дозатора. Такий компонент говорить про відсутність доступу у сторонніх людей до напою всередині пляшки. Це значить, що ніхто не зможе відлити горілку або додати до неї щось, наприклад, воду.
  • Якість пляшки та ковпачка. Варто довіряти лише перевіреним брендам, які використовують сучасні технології для виготовлення всіх елементів брендованої продукції. Такий підхід дозволить придбати якісну оригінальну горілку.
  • Якість води. Як правило, напій виготовляють зі спирту та очищеної непереробленої води. Варто відмовитися від горілки, яка виготовлена з дистильованої води.

Не менш важливим є аромат горілки. Якщо є можливість, рекомендуємо одну краплю продукту розтерти у долонях. Якісна горілка не повинна мати виключно запах спирту, він має поєднуватися зі злаками. Замовити високоякісний алкогольний напій для приготування коктейлів можна в Турбо. При замовленні товарів на суму від 400 гривень доставка виконується безкоштовно. Кожен зареєстрований клієнт онлайн-супермаркету стає учасником бонусної програми TurboCoin.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.