Браслети на 8 березня – вдалий вибір і достойний презент

Ювелірні прикраси – це ідеальні подарунки на будь-яке свято. При чому дарувати їх можна жінкам різного віку і статусу, головне правильно підібрати фасон і тип.

zolotiy braslet

Наприклад, якщо перед вами стоїть завдання підібрати стильний презент на свято весни, зверніть увагу на прикраси для рук і це не обов’язково має бути каблучка. Шикарна ідея для презенту – браслети на 8 березня. Продавці консультанти УкрЗолото пропонують ознайомитися з різноманітними колекціями виробників, бо на вибір покупцям представлені моделі з різних металів, та в різних дизайнерських виконаннях. Крім того відрізняються браслети за типом (жорсткі на ланцюжкоподібні) і за ціною.

Масивний чи вишукано-тендітний?

Тут все залежить від ваших смакових уподобань. Хоча, безперечно краще придбати прикраси в тому стилі, якому віддає перевагу жінка чи дівчина, якій ви плануєте презентувати браслет. Мануфактури пропонують моделі:

  1. Жорсткого типу;
  2. Схожі на ланцюжки;
  3. Тенісні.

Так крайній варіант винесений у окремий вид і вважається одним із найпопулярніших. Класичний тенісний браслет – це золото в тандемі з діамантами. Але сучасного покупця ніхто не обмежує у виборі, тому доступні моделі зі срібла з різними каменями навіть з цирконієм або кристалами Сваровскі.

Щодо прикрас, то браслети доступні у:

  • Золоті;
  • Сріблі.

Також використовуються такі матеріали як кераміка, каучук, атласні стрічки, напівкоштовне каміння тощо. Також великий вибір у плані декоративного оформлення.

Адже майстри експериментують зі сплавами, тому браслети можуть бути в золоті червоному, жовтому, рожевому. Шикарно виглядають моделі, для створення яких використані різні сплави. Особливу увагу привертають до себе моделі з білого голду. До речі, вони не тільки стильні та мають дуже сучасний вигляд, але і відрізняються гіпоалергенністю (це ефект забезпечує родієве покриття).

Срібні моделі теж різноманітні дякуючи використанню позолоти, чорніння, родію. Щодо інших варіацій на тему декору, то використовується і діамантове гранування, і гравіювання, і інкрустація коштовним камінням.

Кожна модель має свої особливості, а це значить, що підібрати браслет під конкретного покупця, а точніше отримувачку презенту не проблема. Масивні браслети підкреслять тендітність жіночої руки. А от браслети тенісні будуть актуальним для всіх без виключення жінок і дівчат. Моделі а-ля ланцюжок теж універсальні і пізніше (на наступне 8 березня) до такого браслету можна підібрати прикрасу на шию і буде шикарний комплект

braslet siruy

Інтернет магазин UkrZoloto пропонує безліч варіацій на тему браслетів, які актуально дарувати на різні свята, в тому числі на 8 березня.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.