Синевирська Поляна

Синевірська Поляна — невеличке селище Хустського р-ну Закарпаття. Перша згадка про село датується 1715 р. Тоді їм володіла родина Корніс. Нині в селищі проживає трохи більше 1300 чол., проте у селищі є можливість зняти житло, щоб насолодитись більш тривалий час відпочинком у мальовничій місцевості. Поруч знаходяться заклади харчування або можна поніжитись в гуцульських чанах.

Синевірська Поляна

Фото з сайту wikimedia.org

Через нього протікає р. Теребля, що доповнює гірську живописну місцевість. Проте основна популярність селища Синевірська Поляна — його близьке розташування з одним з найгарнішим з українських озер — о. Синевір. Воно знаходиться в 5 км, на відстані, яку можна подолати на авто або ж пішки. Крім того, в селищі є страусина ферма з контактними тваринами, де також знаходиться невеличкий природничий музей.

Синевирська Поляна на карті України

Місця, які можуть бути для вас цікавими з цього міста

Озеро Синевір

Озеро Синевір

Якщо ви мрієте побачити найгарніше та найстаріше озеро України, тоді обов’язково завітайте на Закарпаття, де біля селища Шацьк знаходиться неймовірно гарне о. Синевір.

Категорії, які можуть бути цікавими для вас у цьому місті

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.