Як організувати навчання англійської онлайн під час подорожей: поради для сучасних мандрівників

Успішне навчання, а особливо, вивчення мов потребує регулярності та дисципліни. Навіть незначна перерва в один-два тижні залишить прогалини у знаннях та уповільнить процес вивчення матеріалу. Виділити дві години на тиждень для занять під час відпустки не так складно, як потім вливатися в режим. Завдяки сучасним гаджетам, вільному доступу до інтернету, заняття стають можливими у будь-який час. Сервіс Buki School, на якому можна знайти кваліфікованого репетитора та навчатися незалежно від місцеперебування, допомагає в організації безперервного навчального процесу за зручним графіком. Ви з легкістю знайдете фахівця, якщо вам потрібен репетитор англійської мови у Вінниці, який адаптує розклад занять під ваші потреби.

Buki School

Переваги онлайн-навчання під час подорожей

Онлайн-навчання вивело рівень освіти на новий рівень, оскільки має багато суттєвих переваг, які дозволяють навчатися в будь-яких умовах:

  1. Гнучкість. Навчаючись віддалено, можна обирати зручний час для уроків, це можуть бути ранкові, обідні або вечірні заняття. Такий вибір дозволяє підлаштувати урок під активності, які заплановані під час подорожі.
  2. Доступність. Займатися вивченням мови можна з будь-якої точки світу, але з головною умовою – має бути стабільне підключення до інтернету. 
  3. Індивідуальний підхід. Ви можете завчасно обговорити з викладачем, які теми актуальні перед та під час подорожі, а він підготує матеріал згідно з вашими потребами.

Чому навчання під час відпочинку не завадить релаксу?

Існує хибна думка, що навчатися під час відпустки заважає розслабленню та повному зануренню у подорож. Але регулярне навчання загалом не має бути обтяжливим та нудним. Вивчення мови має приносити задоволення та радість від власних досягнень. Такі емоції можна отримати завдяки професійному викладачу, який складає програму, що базується на індивідуальному підході та правильно організованому графіку. Наприклад, на час відпустки можна домовитися з репетитором, що заняття будуть коротшими та без домашніх завдань. Також необовʼязково привʼязуватися до формальної обстановки, а провести заняття у кафе під час ранкової кави або коли ви засмагаєте на пляжі. І відпочинете, і нові фрази відпрацюєте відразу на практиці.

Як організувати продуктивне навчання у подорожі?

  • Вибирайте тихий простір – затишне кафе, тераса готелю, пляжна зона.
  • Час у транспорті можна використати для повторення матеріалу або прослуховування аудіоуроків.
  • Заздалегідь оберіть графік, підлаштований під активності у подорожі.

Сервіс Buki School

Скільки людей в Україні зараз вивчає англійську і як вони це роблять?

За даними Міністерства освіти та науки України, 80% школярів обирають англійську мову як основну іноземну мову для вивчення у школі, а деякі з них ще глибше навчають мову в мовних школах та на освітніх платформах. За неофіційними даними приблизно 3 мільйони українців різного віку вирішують вивчити англійську мову різними методами, серед яких, самостійні курси, групові заняття в мовних школах, онлайн-уроки та заняття з репетиторами. 

Чому уроки з репетитором – найефективніший метод?

Саме заняття з репетитором зручніші та дають ефективний результат:

  • Індивідуальна методика. Викладач організовує заняття, спираючись на потреби учня та з урахуванням слабких місць в знаннях.
  • Можна скласти зручний графік з гнучким часом.
  • Персоналізовані матеріали. Учень може підкоригувати навчальний процес, наголосивши на необхідності тих чи інших знань залежно від потреб.
  • Практика мови в реальних умовах. Репетитор може дати завдання, які можна відпрацювати вже під час подорожі. 
  • Мотивація. Складно самостійно оцінити свої успіхи та підтримувати жагу до навчання. Зворотний звʼязок від репетитора та аналіз поточного результату дає мотивацію на подальше вивчення предмета.

Сервіс Buki School

Як часто потрібно займатися, щоб покращити рівень англійської?

Частота проведення занять залежить від початкового рівня знань та цілей учня. Вибираючи кількість занять на тиждень важливо знайти баланс між регулярністю уроків та достатньою кількістю часу для засвоєння матеріалу. Рекомендації для різних рівні володіння мовою:

  • Початківці (А1-А2). Учні, які тільки починають вивчати мову потребують частих уроків для подолання мовного бар'єра та напрацювання звички. 3-4 заняття на тиждень – оптимальний варіант для новачків.
  • Середній рівень (В1-В2). 2-3 заняття на тиждень достатньо для підтримки знань та подальшого прогресу у вивченні мови. Але за умови, що учень ще самостійно практикує мову, переглядаючи фільми в оригіналі або читаючи літературу. 
  • Високий рівень (С1-С2). Для високого рівня, коли учні вже вільно користуються мовою у повсякденному житті та на професійному рівні, 1-2 заняття для вдосконалення словникового запасу та покращення вимови, буде достатньо. 

Поєднання відпочинку та навчання – це чудова можливість поєднати приємну подорож та корисні заняття, зберігаючи темп у навчанні та пришвидшуючи прогрес. Зверніться до репетитора, який допоможе розробити зручний графік, який буде ідеально вписуватись у ритм вашої подорожі. 

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.