Квіти – коли і кому дарувати?

Взагалі рослини – це постійні супутники сучасної людини. Прикрашають ними офіси і житлові приміщення, бо вони створюють особливу атмосферу. Щодо інтер’єрних композицій чи букетів – їх прийнято використовувати на різні події. Фактично жодна приємна подія в житті людини не обходиться без рослин.

Квіти

Квіти супроводжують нас від моменту народження (букети дарують матері) до… останніх днів. Але то вже сумний привід, і то вже інша історія. Професійні флористи УкраФлора допоможуть вам підібрати кращі екземпляри, як з місцевої флори так і екзотичні взірці, привезені з далеких країв. Адже квіти підбирають в залежності від події та людини, для якої вони призначені. Покупець може і не знати всі нюанси квітного етикету та квіткової мови. Тому для створення дійсно стильного букету чи інтер’єрної композиції без допомоги досвідченого флориста не обійтися.

Розміри, кольори, види…

Все це треба враховувати при створенні букету. В першу чергу квіти відрізняються за видами, сортами, формами, розмірами, кольорами, ароматами, ціною. В залежності від того кому і для чого ви вирішили придбати рослини, підбирають підходящі рішення. Так для освідчення у коханні чи для букету на день Валентина потрібні тільки троянди причому тільки червоного кольору.

Композиції на день весни та день Матері, як правило, створюють використовуючи:

  • Тюльпани;
  • Нарциси;
  • Мімозу;
  • Конвалії;
  • Півонії.

Для букетів на день народження сестрі чи подрузі варто звернути увагу на рожеві троянди, півонії, гортензії. Актуальними будуть також рослини у ніжній пастельній гаммі та помаранчевій. Жовті квіти мають неперевершений вигляд, але з ними треба бути обережними. Якщо це композиція для друга чи подруги – то ви все вчинили правильно, бо якраз жовтий колір є символом дружби і життєрадісності. А от коханим дарувати жовті квіти не треба. Вони мають погану славу серед закоханих.

Для тих хто любить оригінальні рішення, флористи пропонують екзотичні орхідеї або квіти у незвичайних відтінках (фісташкові троянди або коралові півонії).

Завдання флориста, якщо мова не про монохромні букети (виконані з одного виду/сорту квітів у єдиній кольоровій палітрі), підібрати рослини так, щоб вони створювали єдиний гармонійний ансамбль. Бо якщо зібрати в один букет тільки екзотичні квіти, є ризик що кожна така заморська красуня буде відволікати увагу від іншої. Тоді як гармонійний підбір рослин передбачає їх комбінування залежно від розмірів, форм, кольорів та навіть ароматів.

Ціна на квіти теж різна і залежить від того це місцеві рослини чи екзотичні, яких вони розмірів (високі троянди будуть коштувати дорожче ніж квіти з короткими стеблами). І навіть після того як квіти ідеально підібрані і гармонійно поєднані в букет, не варто забувати про останній штрих – пакування.

квіти

Флористи UkraFlora пропонують різні пакування, дякуючи чому є можливість підібрати його саме так щоб квіти у букеті заграли своєю красою і при цьому були захищені. Адже пакування для букету це і про красу та стильність і про захист рослин.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.