Що таке «Зелена картка» та чому її варто оформити в «ПЗУ Україна»

Зелена картка

Якщо є необхідність відвідати територію іншої країни на власному автотранспорті, потрібно попередньо подбати про наявність спеціальної страховки – «Міжнародне обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» («Зелена картка»)». Це міжнародне обов’язкове страхування, яке діє за принципом ОСЦПВ. Тобто поліс «Зелена картка» на авто покриває фінансову відповідальність водія перед постраждалими особами, якщо ДТП трапилося з вини першого. Дізнатися більше про «Зелену картку» та отримати змогу оформити страховий поліс онлайн можна на сайті страхової компанії «ПЗУ Україна» https://www.pzu.com.ua/individual/avto/greencard.html.

Особливості та вартість «Зеленої картки»

Варто зазначити, що «Зелена картка» обов’язкова далеко не для всіх країн. Загалом таке обов’язкове страхування дійсне в Шенгенській зоні, Молдові, Азербайджані та в деяких країнах Африки, Азії. Зверніть увагу, що поліс «Зелена картка» буде дійсним тільки від страхової компанії, яка є повним членом МТСБУ. Цей факт обов’язково потрібно перевіряти, щоб не мати зайвого клопоту.

Ціноутворення «Зеленої картки» досить просте. Кінцева вартість такого страхування буде залежати від:

  • території дії страхового поліса;
  • категорії транспортного засобу;
  • терміну дії страхування.

Переваги оформлення «Зеленої картки» в «ПЗУ Україна»

Страхова компанія «ПЗУ Україна» відома європейським підходом до справи та насиченою історією розвитку понад 30 років. Фахівці компанії постійно розробляють нові страхові продукт, щоб пропонувати тільки актуальні програми. Результатом такої діяльності стало створення сервісу допомоги PZU Assistance 24/7. Сьогодні при оформленні «Зеленої картки» разом з «Комплексним страхуванням подорожуючих за кордон» в «ПЗУ Україна», ви можете розраховувати на такі додаткові можливості:

  • консультації на місці дорожньо-транспортної пригоди;
  • надання всіх необхідних телефонів: поліції, юриста, перекладача тощо.
  • допомога з перекладом при спілкуванні з поліцією;
  • пошук та бронювання номеру в готелі, проїзних квитків, автомобіля для оренди.

Навіть перебуваючи в іншій країні, з «ПЗУ Україна» ви можете максимально впевнено почувати себе на дорозі. Адже ви завжди зможете розраховувати на допомогу.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.