Фото з відпустки на екрані ТВ: як підключити смартфон до телевізора

Україна відома світові завдяки багатьом чинникам. Туристи з багатьох країн, які побували в нашій країні, відзначають її красу, велику кількість архітектурних та природних пам’яток, які слід відвідати. Наприклад, місто Львів визнано одним з найгарніших у Європі. Цікаво й те, що сьогодні багато мешканців України відкривають для себе нові локації та маршрути для подорожей всередині України. А якщо ви їдете у відпустку, то привозите багато яскравих фото, якими хочеться похизуватися.

телевізор Самсунг

Як демонструвати фото з телефона на екран телевізора Самсунг

Один з найвідоміших брендів, що займається випуском телевізорів, – це південнокорейська компанія Самсунг. За посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/televizory/brand-samsung/ вашій увазі представлено телевізори Samsung в ціновому діапазоні від восьми до майже 200 тисяч гривень. Вони порадують покупця яскравими екранами, підтримкою технології Смарт ТВ, необмеженим доступом в інтернет. 

Ще одна причина придбати телевізор Самсунг – можливість підключення сторонніх девайсів. Наприклад, ви можете демонструвати фото та відео з відпустки з телефона прямо на екран телевізора Самсунг. Як же це зробити на практиці?

Передача зображення зі смартфона на Самсунг ТВ: дротові методи

Один з портів, який є на кожному телевізорі Самсунг, – USB-C. За допомогою саме цього кабелю ми підключаємо свої смартфони до зарядного пристрою. Отже, достатньо під’єднати смартфон до телевізора за допомогою USB-C шнура. В такому випадку телевізор Samsung сприйматиме ваш телефон як сторонній накопичувач. Тепер можна знайти папку з фотографіями з відпустки і відкривати їх на екрані телевізора.

HDMI To USB-C

Цей метод хороший тим, що при підключенні через HDMI порт можна не лише відтворювати окремі файли, а й повністю дублювати дисплей телефона на екран телевізора. Наприклад, якщо відео виклали у власному YouTube каналі, на TikTok чи в Instagram, можна зайти на ці сайти, знайти потрібне відео і відтворювати його на екрані телевізора Самсунг Смарт ТВ. Метод підходить також для мобільних ігор, коли смартфон можна використовувати замість джойстика.

телевізор Самсунг

Як передати фото з телефона на телевізор без дротів

Сьогодні у світі панують бездротові технології. Найкращим чином об’єднуються між собою смартфони та телевізори одного виробника. Так, якщо у вас один з найсучасніших телевізорів Samsung та смартфон цієї ж фірми, для синхронізації достатньо підключити обидва девайси до однієї мережі Вай-Фай. Потім просто доторкніться телефоном до рамки телевізора, і вони увійдуть один з одним у конект.

У випадку, якщо надаєте перевагу смартфонам Apple – iPhone, з трансляцією відео та фото навряд чи виникнуть проблеми, адже практично всі моделі телевізорів Самсунг, випущені після 2018 року, підтримують технології AirPlay 1 або 2. Це спеціальний бездротовий стандарт сполучення Айфонів з телевізором через мережу Wi-Fi. Просто увімкніть цю функцію через налаштування ТВ для швидкого підключення.

Серед інших популярних способів підключення телефона до телевізорів Самсунг можна назвати такі технології:

  • Bluetooth;
  • Wi-Fi Direct;
  • DLNA Server;
  • Smart Share.

Трансляція фото та відео зі смартфона на Samsung TV – це можливість поділитися власними враженнями та емоціями від подорожей по Україні.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.