Обручки – парні прикраси? Так, але можливі варіанти

Всі звикли що саме ці прикраси позиціонуються як парні і, головне, несуть в собі особливий символізм. Без цих коштовностей складно а точніше неможливо уявити собі весільну церемонію. Причому вони використовуються у різних країнах і незалежно від особливостей традицій.

обручки

Мова про обручки, які справді універсальні прикраси, тобто актуальні на весілля пари незалежно від країни, віку молодят чи традиційних особливостей. Це не дивно, бо кільце символізує вічність, а кожна пара молодят сподівається що їх кохання буде саме таким – вічним. Враховуючи таку особливість і символічне навантаження на прикраси, обручки довгий час були ідентичні – тобто прикраса нареченої по всім параметрам (крім розміру) співпадала з коштовністю, яку носив наречений. Тоді як у сучасних молодят куди більше можливостей не тільки придбати обручки на смак і під бюджет, а навіть обрати моделі, які відрізняються одна від одної. Для того щоб зробити вдалий вибір, варто завчасно визначитися з металом, з якого має бути виготовлена прикраса і стилістикою. На сайті інтернет магазину Злато представлені різні колекції, де доступні варіанти на різні смаки і уподобання. Визначитися з придбанням допоможуть фото та описи моделей. А якщо знадобиться допомога – консультанти радо підкажуть які саме моделі в тренді. Адже весільна мода існує і вона має свої акценти.

Срібно-золоті варіації

Обручки, як правило, виготовляють з таких металів як золото та срібло. Але не рідкість і моделі з платини. Безперечно, такі рішення представлені у преміальному сегменті і не всім молодятам по кишені. В такому випадку вас точно зацікавлять комбіновані рішення (золото + платина). Щодо золота чи срібла, то мануфактури пропонують різні варіації в плані кольору. Так, золоті обручки є можливість придбати у таких відтінках голда як:

  • Білий;
  • Червоний;
  • Жовтий;
  • Рожевий.

Якщо складно визначитися зі сплавом, стилісти радять звернути увагу на моделі виконані з білого та червоного голда або рішення в біло-рожевій гаммі. Виглядають такі фіксовані варіації дуже стильно.

Щодо срібла, ту доступні обручки з позолотою, родієвим покриттям (яке робить срібло схожим на біле золото або навіть платину) і з чорнінням.

Щодо форми, ви будете здивовані, бо мануфактури вже не обмежують молодят «американками» та «європейками». Так ці рішення як і раніше актуальні. Але крім плоских та опуклих кілець мануфактури у своїх колекціях пропонують обручки, які візуально нагадують корону, шайбу та навіть плаский ланцюжок. Не менша кількість варіацій і в плані декору. Адже окрім золотого чи срібного монохрому майстри можуть запропонувати обручки з:

  1. Дорогоцінними каменями;
  2. Емальованими вставками;
  3. Керамічними елементами.

обручки

Ювелірна сфера стала дуже демократична і це особливо яскраво видно у колекціях обручок. І враховуючи такий величезний асортимент, який представлений на сайті Zlato, підібрати прекрасні парні прикраси (навіть не схожі одна на одну) не проблема навіть для дуже вимогливих покупців.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.