Де і яке краще купити ліжко?

Якщо шукати відповідь на питання «де»? То краще робити придбання в інтернет маркеті, бо там набагато більший вибір і доступна продукція різних мануфактур. Та й ціни в інтернет магазинах набагато демократичніші. При цьому всі меблеві модуля якісні і відповідають суворим стандартам.

ліжко

Якщо питання яке купити ліжко, то тут важливо завчасно визначитися з багатьма характеристиками. Консультанти МебельОк радять завчасно відповісти на такі питання як: для кого призначений модуль, для скількох людей, де він буде встановлений, та в якому стилі має бути виконаний. В такому випадку ви точно купите ліжко, яке впишеться в інтер’єр і гарантовано забезпечить вам комфорт під час сну.

Що пропонують меблеві мануфактури?

Простіше сказати в яких моделях ліжко не запропоновано покупцю, ніж перерахувати всі існуючі варіанти. По-перше, ліжка відрізняються в залежності від того для кого вони призначені. Це може бути ліжко для:

  • Новонародженого (колиска);
  • Для дитини шкільного віку;
  • Для тинейджера;
  • Для дорослого;
  • Для людини похилого віку.

В залежності від кількості людей мануфактури пропонують моделі односпальні, двоспальні, двоярусні. Також існують ліжка, які отримали назву King size. Взагалі розмірна сітка ліжко дуже велика, отож підібрати краще рішення буде не складно. В залежності від приміщення, для якого призначений модуль, мануфактури пропонують моделі прості та лаконічні, складні та багатофункціональні, з балдахіном та навіть оригінальної форми (круглі). Жодних обмежень в плані розмірів, фасонів, матеріалів.

До речі, про матеріали. Тут вибір правда великий бо сучасним покупцям доступні моделі з натурального дерева як хвойних порід (бюджетні серії) так і твердолистяних (бук, дуб, явір). Якщо фінанси дозволяють можна навіть замовити ліжко виконане з екзотичної деревини. До більш демократичних за ціною відносяться моделі з елементами з фанери, шпонованих плит та ДСП. Також мануфактури пропонують моделі, при виготовленні яких використовується метал та пластик. І останній тренд – ліжка з м’якими елементами з оббивкою зі шкіри, екошкіри чи меблевого текстилю.

Прості моделі складаються з опор та каркасу. Але сучасний споживач обожнює функціональність, тому виробники пропонують модулі зі складними конструкціями, які включають висувні ящики або різні підліжкові елементи, які здатні виконувати функції шаф чи комодів. Тобто з одного боку це ліжко, а з іншого це ще і місце для зберігання різних речей. Складні моделі комплектуються приліжковими тумбами та навіть інтегрованим освітленням.

ліжко

Всі ці рішення доступні покупцям. Тому процес вибору займе немало часу. Адже спочатку треба оцінити запропоновані варіанти за допомогою фото. Потім ознайомитися з описами які доступні в каталозі MebelOk. Якщо і після цього виникають питання – краще звернутися до консультантів, які допоможуть зробити вдалий вибір. Адже від того яке саме ліжко ви придбали залежить не тільки інтер’єр але і ваше самопочуття, якість вашого сну і, як результат, настрій, здоров’я і відчуття комфорту.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.