ТОП-5 найкращих коктейлів із шампанським Фраголіно

Ігристе вино — це алкогольний напій, який протягом багатьох років асоціюється зі святами та урочистими заходами. Відкрити пляшечку шампанського доречно під час святкування Нового року, Різдва чи дня народження. В Україні особливу популярність має вино Fragolino, яке має різні смаки та аромати. Купити Фраголіно за доступною ціною можна в онлайн-супермаркеті Турбо, перейшовши за посиланням — https://turbo.ua/category/fraholino (доступно у Києві). Це популярний сервіс експрес доставки з власними дарксторами в Києві, широким асортиментом товарів та вигідною бонусною системою TurboCoin, яка робить онлайн шопінг ще більш зручним та вигідним. З Turbo ви завжди можете розраховувати на свіжі продукти, першокласний сервіс та швидку доставку від 15 хвилин. Оформити замовлення можна швидко на сайті Turbo.ua або в фірмовому мобільному застосунку, який можна завантажити через Google Play або App Store. Всі продукти доставляються в спеціальних термосумках, які зберігають оптимальну температуру за будь-яких умов. Доставка замовлень на суму від 400 грн. — безкоштовна.

Фраголіно

Коктейлі на основі Фраголіно

Ігристе вино Фраголіно можна пити як самостійний напій або змішувати з іншими інгредієнтами: соком, лікером або сиропом. Представляємо вашій увазі добірку найпопулярніших коктейлів на основі Фраголіно:

  • Мімоза. Яскравий помаранчевий колір цього коктейлю нагадує квітку, а насичений смак піднімає настрій. Готувати його дуже просто. Потрібно лише змочити водою ребро келиха, зробити обідок з цукру, налити на дно апельсиновий лікер, сік, шампанське та перемішати.
  • Френч 75. Міцний коктейль з кисло-солодким смаком. Для його приготування потрібно: змішати в шейкері джин, лимонний сік, цукор та лід, процідити суміш у попередньо охолоджений фужер і додати туди шампанське. За бажанням можна прикрасити келих спіраллю лимонної цедри та подавати на стіл.
  • Італійський мохіто. Новий варіант класичного коктейлю. У напої незвичайно поєднуються солодкий, пряний та кислий смаки. В процесі приготування розімніть листя м'яти в шейкері, додайте охолоджений ром, лікер, цукровий сироп і сік лимона. Струсіть і процідіть суміш у келих. Додайте туди шампанське.
  • Шампань Айс. Оригінальний коктейль з шампанським, морозивом та полуницею. Більше нагадує алкогольний десерт. Рецепт: нарізати полуницею великими шматочками, а м'яту — дрібно нашаткувати. Налити в келих шампанське, потім додати полуницю, м'яту та морозиво. Пити коктейль через трубочку, починаючи з нижнього шару. Залишки полуниці та морозива можна з'їсти ложкою.
  • Апероль Шприц. Один з найвідоміших літніх коктейлів на основі шампанського та Апероля. Сам коктейль має добре збалансований освіжаючий смак та легку цитрусову гіркуватість. Рецепт: налити шампанське у великий винний келих, додати «Апероль» та газовану воду. Акуратно перемішати. За бажанням прикрасити коктейль кружальцем апельсина для посилення цитрусового аромату. Подавати з трубочкою.

Краще за все використовувати високі келихи, об'єм яких на 20-30% більше, ніж об'єм коктейлю в них. У жодному разі не струшуйте шампанське, якщо наливаєте його в шейкер. Якщо потрібно перемішати — акуратно зробіть це ложкою.

Як правильно подавати та пити шампанське Фраголіно?

Як і будь-яке інше ігристе вино, Fragolino необхідно подавати охолодженим. Оптимальна температура становить 6-8°С. Не слід переохолоджувати напій, оскільки внаслідок цього воно втратить свій аромат.

Краще зберігайте шампанське Fragolino в холодильнику, а перед розливом по келихах потримайте 15 хвилин при кімнатній температурі. Оптимальний час для пиття ігристого вина після обіду або під час десерту.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.