Чи варто грати в лотерею “КЄНО”: всі переваги гри

Люди, які грають в лотерею, безперечно знайомі з “КЄНО”. Ця гра відома вже протягом багатьох років та має популярність серед українців, перш за все завдяки поєднанню простих правил та великого джекпоту. Купивши лише один лотерейний білет ви можете виграти 15 млн гривень, а сам розіграш відбувається на щоденній основі.

Якщо ви ще не знайомі саме з цією грою, мабуть, у вас виникають питання, які переваги “КЄНО” та чому варто обрати саме цю лотерею? Ми зібрали усі найголовніші особливості гри, які говорять на її користь.

Лотерея абсолютно надійна

Для багатьох гравців  надійність лотереї є ключовим фактором вибору тієї чи іншої гри, адже тут також можна наштовхнутись на шахраїв, які лише виманюють ваші гроші. Саме тому варто довіряти компаніям, які мають хорошу репутацію та вже протягом тривалого часу представлені на ринку.

“КЄНО” проводиться Українською національною лотереєю. Це означає, що:

  1. Гра має ліцензії, які дозволяють провадити відповідну діяльність. Компанія пройшла перевірку та продемонструвала відповідальний підхід до організації гри.
  2. Під час проведення трансляції, коли до зали виносять лототрон з кульками, присутні представники наглядової комісії. Вони уважно стежать за всім процесом, що дозволяє переконатись у прозорості та чесності розіграшів.
  3. Усі виплати здійснюються чесно. З гравців утримується невеликий податок. Іншу частину суми ви можете отримати на руки готівкою або ж банківським переказом.

Велика грошова винагорода

КЄНО

Ми вже зазначали, що головний приз в лотерею “КЄНО” складає сьогодні 15 млн грн і, якщо ніхто з гравців не виграє джекпот, до наступного розіграшу він може лише збільшуватись. Призовий фонд формується від кількості гравців, що купляють лотерейні білети.

Навіть окрім головної грошової винагороди, “КЄНО” пропонує не менш щедрі призи. Так, наприклад, вгадавши неповну комбінацію, проте більшість номерів з 10, ви зможете забрати 50 000 чи 100 000 грн.

Прості правила гри

“КЄНО” – класична числова лотерея, правила якої мало відрізняються від інших ігор. Щоб стати одним з гравців, вам потрібно:

  1. Придбати лотерейний білет. Це можна зробити на сайті або в стаціонарних точках продажу. Перевірте на сайті УНЛ, де саме в вашому місті є роздрібні точки, що пропонують лотерейні білети. Також ви можете взяти участь, оплативши ігровий бланк через термінал чи по СМС.
  2. Вказати комбінацію чисел, які ви вважаєте виграшними. Для “КЄНО” це 10 номерів. Просто закреслюйте їх, якщо маєте паперовий бланк, або натискайте на числа в електронному білеті. Ви також можете грати меншою кількістю чисел, проте тоді не берете участі в розіграші джекпоту.
  3. Дочекайтесь трансляції. Вона відбувається на щоденній основі. Розіграш показують по телевізору чи на каналі УНЛ. Ви також можете подивитись результати гри безпосередньо на сайті Української національної лотереї. Якщо ви виграли велику суму, потрібно буде зв’язатись з представниками компанії.

Дешеві лотерейні білети

І остання, проте не менш важлива перевага лотереї “КЄНО” полягає у тому, що білети коштують всього 20 грн, тобто ви можете купляти відразу кілька ігрових бланків, аби на кожному з них відтворювати якусь іншу стратегію.

Чи є якісь обмеження на кількість лотерейних білетів? Абсолютно ніяких! Ви можете грати одним чи десятками лотерейних білетів. Остання стратегія, якщо правильно підійти до заповнення бланка, помітно збільшує ваші шанси виграти або джекпот, або іншу чималу суму в “КЄНО”.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.