Бренд Apple: iPhone та інші гаджети, створені для подорожей

Компанія Apple пропонує увазі покупців велику кількість девайсів, які стали нашими постійними супутниками в повсякденному житті. Хіба можна обійтися без Айфона, якщо ви полюбляєте багато спілкуватися? Цей смартфон стане в пригоді й в тому випадку, якщо ми вирушаємо у подорож.

Девайси

iPhone 15 – смартфон не лише для дзвінків

Торік саме Apple посіла перше місце у світі за кількістю проданих смартфонів. Покупці цінують ці телефони через низку причин: проста та зрозуміла операційна система, тривалий час роботи від одного заряду, висока потужність процесора. Якщо ж берете смартфон Епл у подорож, зможете на власному прикладі оцінити й інші переваги:

  • Айфон виготовлено з преміальних та міцних матеріалів, за класом захисту він відповідає найвищому стандарту IP68, тобто не боїться занурення у воду навіть на досить велику глибину. Отже, можна не перейматися, що Айфон підведе у різних несприятливих ситуаціях, які можуть виникнути в дорозі;
  • Кращі камери – коли ми їдемо у подорож, бажаємо зробити велику кількість фото та селфі. Камери iPhone визнано найкращими у світі. iPhone 15 Pro Max має також функцію оптичного 5-кратного зуму, а це можливість зазнімкувати найгарніші об’єкти під час вашої поїздки;
  • Різноманітні вбудовані сервіси дозволяють відстежувати ваше місце розташування, шукати найближчі СТО та АЗС, історичні пам’ятки варті уваги, кафе та готелі для відпочинку;
  • смартфон вміє надсилати сигнали через супутник при виявленні ДТП чи падіння;
  • великий екран з високою піковою яскравістю дає можливість чітко бачити зображення навіть у сонячний день.

Таким чином, iPhone стане найкращим супутником для тих людей, які вирушають у подорож Україною.

Девайси

Екосистема пристроїв Епл для вашого задоволення

Айфон – лише один з пристроїв, які компанія пропонує покупцям у всьому світі. Екосистема Apple містить і інші гаджети, з якими ви зможете вирушати у подорожі:

  1. Макбук – тонкі та легкі ноутбуки Епл одночасно компактні та продуктивні. Їхня вага становить від 1,3 до 1,5 кг. Це дозволяє брати їх з собою у дорогу. Але на першому місці саме продуктивність. За цим показником навіть найдешевший Apple MacBook Air M1 2020 може дати фору ноутбукам інших виробників.
  2. iPad – планшетні ПК набувають все більшої популярності. Айпад добре інтегрується в екосистему пристроїв Епл. А завдяки можливості під’єднання клавіатури його можна використовувати замість ноутбука. Плюсом є також підтримка Apple Pencil першого чи другого поколінь для малюнків, нотаток, ескізів.
  3. Смарт-годинники Епл Вотч – їх слід купити тим людям, які піклуються про власне здоров’я. До того ж “розумні” годинники Епл здатні моніторити нашу щоденну фізичну діяльність. Apple Watch Ultra 2 – найміцніший смарт-годинник для екстремалів та поціновувачів спорту.

Стануть в пригоді під час мандрівки й бездротові навушники Apple AirPods. Серед їхніх ключових переваг можна виділити високу якість звуку та підтримку таких фірмових функцій, як активне поглинання шумів і режим прозорості. Водієві вони знадобляться для безпечного спілкування за кермом в режимі Hands Free. Зазначимо також, що пристрої Епл можна використовувати для керування автомобільною мультимедійною системою, якщо авто підтримує Apple CarPlay.

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.