Відпочинок на термальних водах Берегово взимку

Один з найкращих способів гарно та з користю для здоров’я провести відпочинок взимку — поїхати на Закарпаття. Ця місцевість славиться не лише цілющими мінеральними водами, неймовірною красою гірських краєвидів, але й корисними термальними водами.

Відпочинок на термальних водах в Берегово

Термальні води в Берегово з давних часів відомі своїми лікувальними властивостями. Ці води сформувались під впливом вулканічної активності, тому мають високу температуру протягом всього року. Протягом року вона може коливатися від 30˚С до 100˚С. Вода не підігрівається штучно, тому її склад не руйнується під температурним впливом. Насичення термальної води корисними сполученнями надає їй лікувальних властивостей, а завдяки високій температурі корисні речовини краще потрапляють крізь пори шкіри в організм. Тому термальні води користуються попитом у людей, які хочуть підлікувати хворі суглоби, покращити роботу серцево-судинної системи, позбутись радикуліту, артритів, остеохондрозу та заспокоїти нервову систему. Така вода омолоджує організм, зміцнює його та робить стійким до різних патогенних бактерій.

Термальні води Берегове

Фото з сайту im30.club

Варто пам’ятати, що термальні води впливають на кров’яний тиск. Тому людям з гіпертонією варто проконсультуватись із лікарем перед тим, як поїхати відпочивати на термальні води Закарпаття. До протипоказань відносяться:

  • злоякісні пухлини;
  • наявність інфекційних захворювань;
  • епілепсія;
  • вагітність.

Крім того, не дозволяється проводити у воді більше 1 години на добу. Оптимальна тривалість прийняття ванн — до 20 хв., не більше 3-х разів на добу.

 

Зимовий відпочинок в Берегово

Берегове — старовинне та затишне місто. Воно відоме не лише охайними вуличками, а й винними фестивалями. Тут у кожного винороба є власний рецепт приготування вина. Тому, гуляючи містом, зазирніть у Графський двір та скуштуйте кращі сорти вин у дегустаційній залі. Не забудьте провести вечір насолоджуючись виставою у венгерському театрі та не оминіть увагою найстаріший Воздвиженський костел ХХІ століття.

Зробіть свій відпочинок на термальних водах Закарпаття дійсно насиченим, цікавим та корисним. Обирайте один з оздоровчих комплексів в Берегово, де буде все необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура Берегово, наявність висококваліфікованих фахівців — гарантують, що проведений час принесе вам максимум користі та задоволення!

 

Відгуки (0)

Ще жодний користувач не залишив жодного відгука. Бажаеш залишити перший відгук?
Додати відгук

Будь завжди в курсі

Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі останніх новин, туристичних локацій, цікавих маршрутів та регіонів від Travel Guide.